TOP 5: Τα… λατρεμένα συστήματα ΟΠΑΠσχετικά με τα συστήματα στοιχημάτων είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να βάλει τα λεφτά. Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο τους νόμιμους στοιχήματα πλατφόρμες, αλλά σίγουρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έμαθαν οι Έλληνες παίκτες. Στη χώρα μας τα ποσοστά έγινε γνωστή στις αρχές του 2000 και μέχρι να μπει στην… καλή του διαδικτύου στη ζωή μας, όλοι έκαναν τα στοιχήματα για τον οργανισμό. 

Τα πιο δημοφιλή συστήματα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, 

Εκτός από τους συνδυασμούς, πολλοί προτιμούσαν να στοιχηματίσετε για τα λεφτά τους σε συστήματα για το στοίχημα ρωτάει και τι μπορείτε να διαβάσετε, και στη συνέχεια δημιουργούν… περισσότερα αγαπημένους σας παίκτες! 

Απαραίτητη σημείωση: η σειρά είναι τυχαία, ενώ τα ποσά που θα θυμάμαι είναι το κόστος του συστήματος, αλλά, όπως αποδείχθηκε, όπως ήταν με την παλιά ηχεία, δηλαδή 0.30 ευρώ, και δεν 0.25, όπως σήμερα… επιπλέον, το άρθρο ήταν… ρετρό διάθεση. 

αριθμό. 1: το Σύστημα από 2-3 μεγάλες αποδόσεις 

Είναι πολύ φτηνή λύση, αλλά, όπως αποδείχθηκε, στο στοίχημα, επειδή η τιμή σε σύστημα 2-3 1.20 ευρώ. Αλήθεια, το γκολ ήταν λίγο, πήγαμε οι παίκτες στο στοίχημα μεγάλη συλλογή. Σε αντίθετη περίπτωση, το κέρδος θα είναι μικρό, έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν για να “εμπιστευτώ”, επέλεξαν να έχουν μεγάλες αποδόσεις, επειδή σε αντίθεση με την περίπτωση, πρέπει να κατεβάσετε πολλαπλασιαστή για να κερδίσετε μεγάλα. Σύστημα 2-3 είνα αγαπημένο σας σύστημα ημίχρονα/τελικά,-ειδικά για τις στροφές – και για το ακριβές σκορ. 

αριθμό. 2: Σύστημα 3-4, το πιο αγαπημένο 

Αν είχα θέσει το σύστημα στην πρώτη θέση, τότε θα ήταν 3-4. Το πιο αγαπημένο και εκείνη που συναντάμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στο πρακτορείο, αλλά, όπως αποδείχθηκε. Τιμή στο σύστημα 3-4 ήταν 1.50 ευρώ και ήταν το Νούμερο.1 επιλογή εκείνων που έχασε αρκετές φορές, μόνο ένα αγώνα στο εξπρές τους. Έτσι, αντί να επιτεθεί στην “τετράδα”… ξηρός, για τις τράπεζες είχε 3-4 κεφάλι, για να ηρεμήσει και να πάρει πίσω τα λεφτά, αν και πάλι θα χάσουν το παιχνίδι. 

αριθμό. 3: το Σύστημα 4-5, για να μην χάσει για 1 αγώνα… 

Την ίδια -περίπου – κατηγορία αναφέρεται σε 3-4 και 4-5. Τιμή σε σύστημα 4-5 ήταν 1.80 ευρώ και τα χρησιμοποιούν πολλοί οι παίκτες που έχουν δει αυτές τις φωνές πάνε στον κουβά… έναν αγώνα. Έτσι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε και πάλι! Η διαφορά 4-5 3-4, αυτό είναι ό, τι εισαγωγή 5 παιχνίδια, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να “χαμηλώσει” όπως είναι οι πιθανότητες, αφού στην τετράδα των κερδών τους είναι ικανοποιητικά. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αγώνα 1.70-1.80, ενώ σε 3-4 σημεία πρέπει να 2.00+, για να μην υπάρχει ζημία για την αγία τριάδα… 

αριθμό. 4: Σύστημα 3-4-5, για κάθε γούστο αριθμό. 4: Σύστημα 3-4-5, για κάθε γούστο 

Εκτός από τα συστήματα, που σας δίνουν το δικαίωμα να χάσετε μόνο ένα παιχνίδι, είναι αρκετά διαδεδομένη και εκείνα που μπορείτε να πάρετε το κέρδος με δύο χαμένους χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστική περίπτωση σε 3-4-5. Η τιμή ήταν 4.80 ευρώ και έδινε στους παίκτες τη δυνατότητα να κάνετε ένα στοίχημα ή μαθήματα από το 1.80+ ή να κάνει παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις, ημίχρονα/και, τελικά, ακριβή σκορ. Σύστημα… όλα τα αρώματα που κάνει θραύση στο εργοστάσιο, στο πρακτορειο. 

αριθμό. 5 Σύστημα 4-5-6,… νο 2! 

Αν το σύστημα ισχυρίζεται ότι οι εργασίες με 3-4, είναι 4-5-6. Βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης των παικτών, και αξίζει 6.60 ευρώ. Βασικά σημεία ήταν κοντά στο 2.20 και σε περίπτωση επιβεβαίωσης όλων των αγώνων, τα κέρδη ήταν πολύ μεγάλες. Περισσότερο από ένα… απλά χαρτζιλίκι! 

systimaopapmesa 

Τυποποιημένη και… του συστήματος από την ομάδα R 

Τα παραπάνω συστήματα έχουν πιστέψει ότι μια φορά όλοι οι παίκτες Έφυγαν, Στοίχημα, αλλά, όπως αποδείχθηκε! Είναι τα πιο κοινά, με τον πολλαπλασιαστή για να… παίζουν ανάλογα με το στην τσέπη του καθενός από εμάς. Αντ ‘ αυτού θα πρέπει να αναφέρονται δύο σημαντικές παραμέτρους. Το πρώτο ήταν “πρότυπα”. Η δυνατότητα, που υπάρχει ακόμα και σήμερα στους συνδυασμούς, αλλά, όπως αποδείχθηκε, και αυτό δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να αυξηθούν τα κέρδη. Φυσικά, πολλές φορές έτυχε να χάσουν τον αγώνα “πρότυπα” και να περάσουν τα απαραίτητα. Ίσως έχετε αυτό συμβαίνει και οι ίδιοι, ως εκ τούτου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όπως πρότυπο, είναι πιθανό να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας, από την άλλη πλευρά, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγήσει σε έναν κάδο. 

Τέλος, να αναφέρουμε, θα πρέπει να γίνει και σε ομάδες. Ίσως δεν είναι πλέον διαθέσιμο το νέο ενημερωτικό δελτίο στοίχημα, ωστόσο, πολλά από τα συστήματα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν να βασιστεί σε αυτούς. Αυτές οι ομάδες τους ήταν εύκολο να καταλάβει, όπως ήταν απλή ομαδοποίηση τραγούδια που θυμάμαι, είναι απαραίτητη για τις μεγάλες αποδόσεις (π. χ., με δύο ματς 1.50 έχετε μια ιδέα 2.25). R-Ομάδα, ήταν πιο περίπλοκη, ωστόσο αρκετοί παίκτες όλα τα εμπιστεύονται, γιατί αρκεί μόνο μία καλή στιγμή για να έρθει στο ταμείο. R-Ομάδα περιλαμβάνονται κυρίως ακριβές σκορ, ημίχρονο, στο τέλος, ή… βόμβες στο 5.00+!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here