Στοιχηματικές με MoneysafeMoneysafe μπαταρία προπληρωμένες κάρτες Mastercard και χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές και αγορές μέσω διαδικτύου. Πολύ δημοφιλές τώρα, money safe, προέκυψε όταν μετά την εισαγωγή του capital controls, η paysafe card έβγαλε υπηρεσιών από τη Ρωσία. Και, ίσως, στη χώρα μας, Paysafe, για να κρατήσει το μερίδιο του λέοντος για πάρα πολλά χρόνια, σε όλο τον κόσμο, αλλά Money safe έχει πάνω από 32 εκατομμύρια, οι πωλήσεις και οι πελάτες έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους περίπου δύο εκατομμύρια ατμ. 

Η απόκτηση και ενεργοποίηση σε Moneysafe Κάρτα 

Το κόστος αγοράς ενός Moneysafe είναι 10€, αν η παραγγελία γίνει μέσω www.moneysafecard.com και 7.95 δολάρια, αν η αγορά γίνει σε ένα από τα χιλιάδες σημεία λιανικής πώλησης, τα οποία είναι διαθέσιμα. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τα στοιχήματά τους , και τώρα οι περισσότεροι το έστειλαν δωρεάν. Παράλληλα, πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα moneysafe, όπου θα ενεργοποιήσει την κάρτα και στο μέλλον θα διαχειριστείτε το λογαριασμό σας. Για την εγγραφή, επιλέξτε την επιλογή register και επιλέξτε αν έχετε ήδη αγοράσει την κάρτα, money safe όχι. Στο επόμενο στάδιο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και αμέσως θα έρθει το αναγνωριστικό επιβεβαίωσης του λογαριασμού στο κινητό σας τηλέφωνο. Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας, κάντε κλικ στο πεδίο “Activation Card”, ακολουθήστε τις οδηγίες και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα με τον κωδικό PIN της κάρτας. Η κάρτα σας έχει ήδη ενεργοποιηθεί και είναι έτοιμο για χρήση! Μπορείτε να “κατεβάσετε” τα χρήματα σε moneysafe κάρτα ως εξής: 

Με την αγορά Moneysafe κουπόνι που θα βρείτε σε εμπορικά σημεία (παρόμοιο κουπόνι Paysafe και κινητά φύλλα). 

Σε MoneySafe καταστήματα στην τιμή του 2%. Τα καταστήματα βρίσκονται στην Γλυφάδα, Δούσμανη 15 και Κουμπάρη 4 στο Κολωνάκι. 

Στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε τις προπληρωμένες κάρτες και κουπόνια φορτίων MoneySafe σε όλα τα σημεία του δικτύου MOBEE. 

Πληρωμή Κατάθεσης και Ανάληψης 

Moneysafe Κουπονιού: 4% 

Μηνιαία χρέωση κάρτας: 1.50€ 

Μεταφορά από κάρτα σε κάρτα: 1€ 

Αναλήψεις μέσω ΑΤΜ στην Ελλάδα και στην Κύπρο: 2.50€ 

Αναλήψεις από ΑΤΜ σε χώρες που δεν ανήκουν στη ζώνη του Ευρώ: 3.50€ 

Moneysafe και στοιχήματα Moneysafe Κουπονιού: 4% 

Με πολύ απλά λόγια μπορούμε να πούμε ότι Moneysafe είναι ένας συνδυασμός e-wallet και paysafecard. Κατάθεση χρημάτων σε, Money safe, είναι πάρα πολύ εύκολο, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τα οποία μετά capital control υπήρχαν ορισμένοι περιορισμοί. Με το safe Money, μπορείτε πολύ γρήγορα να κάνετε μια κατάθεση για να παίξει σε μερικά από τα στοιχημάτων με άδεια στην Ελλάδα, ενώ σε περίπτωση που μέσα θα έχετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα χέρια σας χρήματα, αφού δεν περνάει καθόλου οι τράπεζες. 

Με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει μέσω Moneysafe για online καταστήματα 

Μέσω Moneysafe voucher (κωδικός pre-paid, όπως paysafe) 

Με πιστωτική κάρτα Moneysafe Mastercard (που χρησιμοποιείται σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δέχονται Mastercard) 

Μέσω Moneysafe wallet (πορτοφόλι, Paypal, Neteller, Skrill) 

Αυτό το “κόλπο”, για να αποφευχθεί η ποινή χρέωση σε ποσοστό 4% 

Παρά το γεγονός ότι το safe Money της Mastercard είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το στοίχημα, η επιτροπή 4%, σίγουρα, είναι ένας περιοριστικός παράγοντας για τη χρήση του. Για να αποφύγετε αυτόν τον πίνακα, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 

Αγοράστε στο money safe card με στοιχημάτων που θέλετε να παίξετε. 

Κατεβάστε την κάρτα με Moneysafe voucher, το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε στα σημεία λιανικής πώλησης. Μέσω Moneysafe wallet (πορτοφόλι, Paypal, Neteller, Skrill) 

Συνδεθείτε στη γραμμή και, στη συνέχεια, επιλέξτε κατάθεση με moneysafe και αυτόματα θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα www.moneysafecard.com. Επιλέξτε το, για να κάνετε κατάθεση μέσω του money safe κουπόνι, και δεν θα πληρώσει 4%, αφού η πληρωμή γίνεται μόνο όταν θέλετε να προσθέσετε χρήματα στο safe money prepaid mastercard! 

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το safe Money; 

  • Πλεονέκτημα 
  • Μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα σε καταθέσεις και τα στοιχήματα. 
  • Διαθέσιμο σε χιλιάδες σημεία πώλησης. 
  • Χαμηλές αμοιβές για ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ. 
  • Αγορές στα καταστήματα με το σήμα Mastercard. 

Дефектность 

Τέλη 4% για όλους “φόρτιση” από money safe card. 

Μηνιαία χρέωση της κάρτας-1.5 € και χρέωση για μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε άλλο 1 uah. 

Περιορισμένο αριθμό ελληνικών επιτοκίων, που λαμβάνουν ως καταθέσεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here