Ευρωπαϊκό Χάντικαπ (Εuropean Handicap)Το Ευρωπαϊκό μειονέκτημα είναι πολύ παρόμοιο με το ασιατικό μειονέκτημα, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τρόπο λειτουργίας του, επειδή περιέχει τη δυνατότητα κλήρωσης.  Το αποτέλεσμα ενός αγώνα προσελκύει τον υψηλότερο κύκλο εργασιών σε μια συγκεκριμένη αγορά, αλλά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες σε στοιχήματα ποδοσφαίρου όπου οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν. Ευρωπαϊκό χάντικαπ, θα συναντήσετε κάρτες ή γωνίες, ενώ σε ορισμένες πλατφόρμες είναι διαθέσιμο ακόμη και σε φάουλ.

Πώς ποντάρεις σχεδόν στην Ευρώπη;

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα για να κατανοήσουμε τα εμπόδια στην Ευρώπη:

Στον αγώνα της Βαρκελώνης-Ατλέτικο Μαδρίτης, οι πιθανότητες για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι χαμηλότερες:

Θα δούμε πρώτα απ ‘ όλα hadikap στοίχημα για το αγαπημένο με το στόχο:

Χωρίς τίτλο

Παράδειγμα 1: Βαρκελώνη ξεκινά σε ένα μειονέκτημα-στόχο, έτσι ουσιαστικά χάνει 0-1 σε Atletico. Για να επιβεβαιώσετε ότι θα πρέπει να Βαρκελώνη για να κερδίσει δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά Άσος. Με απλά λόγια, αυτή είναι η δράση από τα ακόλουθα: 2 (το γκολ από Βαρκελώνη) -1 (Υπάρχει ένα γκολ ως χάντικαπ=2-1 τελικό. Το σκορ είναι 2. Άσος στα 55.

Χωρίς τίτλοΠαράδειγμα 2: στη δεύτερη περίπτωση, αν κάποιος ποντάρει σε αυτή την επιλογή, τότε η Βαρκελώνη πρέπει να περάσει ένα γκολ για να κερδίσει εντελώς. Αυτό συμβαίνει με την πολύ απλή πράξη ως το τελικό σκορ 2-1:2 γκολ σε Βαρκελώνη μείον 1 έχει ένα ελάττωμα, (2-1)+1 που σκόραρε ο Ατλέτικο, καθώς το τελικό σκορ να είναι 1-1. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι “X”.

Παράδειγμα 3: στην τρίτη περίπτωση του Atletico, ο αγώνας ξεκινά από 0-1. Για να επιβεβαιώσετε τον αγώνα του διπλού πρέπει είτε να καταλήξει με ισοπαλία (P.Αλλάχ. 1-1, εμφανίζεται 1-1+1, και ως εκ τούτου, 1-2 τελικό αποτέλεσμα), ή φυσικά κερδίζει κάθε γκολ της Ατλέτικο. Αυτό είναι βασικά μια διπλή ευκαιρία “X2”, αλλά, προφανώς, με λίγο διαφορετική απόδοση, ανάλογα με το rake, η οποία προέκυψε από το στοίχημα και στις δύο αγορές.

Σημείωση: το ίδιο ισχύει και για άλλους περιορισμούς, 2 ή περισσότερους στόχους.

Πολύ χρήσιμο συμπέρασμα από τα παραπάνω αποτελέσματα για μια συγκεκριμένη αγορά, όπως προαναφέρθηκε είναι το πιο δημοφιλές σε αυτή την κατηγορία.

Αξίζει να στοιχηματίσετε ότι όταν θέλετε πάρα πολύ, το αγαπημένο θα κερδίσει σχετικά εύκολα, και με μια κατάθεση ασφαλείας. Σημαντικά βελτιωμένη απόδοση (ace από 1. Το 60 εκτινάσσεται στο 2. 55).

Η κλήρωση είναι πολύ επικίνδυνη και η αγορά είναι ουσιαστικά ακριβής στο νικητήριο περιθώριο. Με άλλα λόγια, ο παίκτης επιδιώκει μια αγαπημένη νίκη, με το ίδιο όριο με το στοίχημά του (σε αυτή την περίπτωση ένα γκολ).

Σε διπλό υπάρχει αντίθεση με τα αγαπημένα, πλήρως αναγνωρίσιμο ως η αγορά με διπλές ευκαιρίες (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), αλλά μπορεί να έχουν καλύτερη απόδοση λόγω τσουγκράνα.

Ευρωπαϊκά μειονεκτήματα σε άλλες κατηγορίες και σε άλλα αθλήματα

 Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό χάντικαπ είναι επίσης πολύ δημοφιλής στο μπάσκετ, και οι παίκτες σε αυτό το άθλημα μπορεί να προτιμούν κυρίως το Ασιατικό Χάντικαπ σε δύο επιλεγμένες αγορές (Π. ο Αλλάχ. Αλλά υπάρχουν εκείνοι που περπατούν στο έπακρο, όχι σε ασιατικά Παλούκια. Σε αυτή την περίπτωση το στοίχημα γίνεται σχεδόν πανομοιότυπο με το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, καθώς υπάρχουν τρεις επιλογές για την αγορά (3-way αγορά):

Ολυμπιακός-4 (1.80), ισοπαλία-4 (15.00), Παναθηναϊκός+4(1.85)

Στην περίπτωση αυτή, το”X” είναι πιο δύσκολο να επαληθευτεί, αλλά η απόδοση της πληρωμής σε αυτό είναι πολύ υψηλό.

Ολυμπιακός-4 (1.80), ισοπαλία-4 (15.00), Παναθηναϊκός+4(1.85)Τα ευρωπαϊκά μειονεκτήματα μπορούν επίσης να συναντήσουν βόλεϊ, πόλο και αμερικανικά αθλήματα.

Σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή ενός ευρωπαϊκού μειονεκτήματος

Μορφή δύο ομάδων

Στατιστικά δύο μονομάχων, ειδικά στα τελευταία έξι παιχνίδια. Μπορείτε να δείτε το συνολικό και split, δηλαδή, στο τελευταίο πλεονέκτημα έξι σπίτι για την αρχική ομάδα, και τα τελευταία έξι εκτός πεδίου για την ομάδα αποστολής. Είναι πολύ σημαντικό να κρίνει τη συμπεριφορά της κάθε ομάδας όταν αγωνίζονται στο σπίτι, αλλά και όταν είναι μακριά από αυτό

Καιρικές συνθήκες. Ένα βαρύ γήπεδο από τη βαριά βροχή ή το χιόνι, ακόμη και επειδή η γενική έδαφος είναι άγονο κράτος, είναι πολλά γκολ για ένα παιχνίδι αναστολείς, ώστε να μπορείτε να δώσετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να κάνει την μπάλα

Ο βασικός παίκτης είναι απούσα σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με την επιλογή που ο παίκτης επιθυμεί να κάνει (δηλαδή αν υποστηρίζει το φαβορί και θέλει να έχει πολλά γκολ ή κατά)

Παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς και ο τόπος της αναμέτρηση στο γήπεδο

Στατιστικά του πρωταθλήματος ή τουρνουά

Η σχέση μεταξύ των δύο ομάδων (“χρωστάμε” από τα πρώτα χρόνια, κίνητρο)

Το κλειδί για το παιχνίδι, που είναι από αυτό το παιχνίδι (ένας τίτλος ή ένα προσόν, ή εντελώς αδιάφοροι), ή ακόμη και αν είναι το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων πρέπει να υπερασπιστεί ή να ανατρέψει την έκβαση του παιχνιδιού.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here