Τζίροι Ασίας – Τα μυστικά στις αλλαγές αποδόσεωνΑσιατικές αγορές στοιχημάτων είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Μεγάλη ρευστότητα, η οποία βρίσκεται στο προποτζίδικο της Ασίας (που κυρίως βασίζονται στη Μαλαισία, το χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη) και ένα πολύ μικρό ποσοστό της γκανιότας τους επιτρέπει παραδοσιακά δίνει τις υψηλότερες αποδόσεις για κάθε επιλογή, και, επίσης, συλλέγουν ένα μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας εκπτώσεις, κυρίως με μεγαλοπαίκτες. 

Ως εκ τούτου, η λεγόμενη “ασιατική αγορά” να χτυπήσει το στόχο, ακόμη και σε όσους δεν έχουν πρόσβαση εκεί να παίξει. Πληροφορίες για τις αλλαγές των μαθημάτων στην Ασία, ως εκ τούτου, για τα σημεία που “πιέζονται” (οι μεγάλοι παίκτες παίζουν το ρόλο τους…) είναι πολύ δημοφιλής, επειδή θεωρείται ότι θα οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά επαλήθευσης. 

Ασιατική αγορά και η μείωση της συγκομιδής 

Ασιατικές εταιρίες στοιχημάτων δέχονται στοιχήματα σε ασιατικό χάντικαπ, όπου επιλογών σε ποδοσφαιρικό αγώνα-δύο, και γκανιότα ακόμα λιγότερο. Γιατί, όμως, πέφτουν οι αποδόσεις στις ασιατικές αγορές; Υπάρχουν δύο βασικές. 

Μεγάλες προσφορές στην Ασία 

Το πιο προφανές είναι ότι τα ποσοστά πέφτουν “πιέζονται” από τα χρήματα που πέφτουν πάνω τους. Στο προποτζίδικο, ασιάτες ή όχι, δεν έχει άλλη επιλογή από ό, τι έχω κατεβάσει την απόδοση, για να “τακτοποιήσει” το κόστος, από την άλλη-η απόδοση του συνόλου, για να πάρει κι αυτή ένα παιχνίδι που ταιριάζουν. Μεγάλο κύκλο εργασιών, μπορεί να είναι λίγες σε ένα δωμάτιο, αλλά πολύ “δυνατά” τιμές από μεγαλοπαίκτες, είτε από τα ποσοστά των διαφόρων φορέων. 

Πληροφορίες ασιάτης bookmakers 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι bookmakers δεν περιμένουν να “ρίξει” το σημείο, πριν να παρεμβαίνει στην απόδοση. Με το που παίρνει τις πληροφορίες που μπορεί να διαταράξει την ισορροπία που υπήρχε μέχρι τώρα, μειώνει ή αυξάνει τις πιθανότητες ενός αγώνα, κατά τη διακριτική σας ευχέρεια. 

Όπως Μπορείτε να διαβάσετε τις αλλαγές των συντελεστών Όπως Μπορείτε να διαβάσετε τις αλλαγές των συντελεστών 

Στην ασιατική αγορά, η μείωση των επιδόσεων μπορεί να σημαίνει πολλά και τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι που “φορτώνει” και πέφτει η απόδοση, ακόμα και στην Ασία (δηλ. με μεγάλα ποσά) θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και σε κάθε περίπτωση. Πριν τυφλά να αλλάξετε παραστάσεις, να θυμάστε ότι οι περισσότεροι δεν είναι πάντα σωστό. 

Ωστόσο, οι τιμές μπορούν να λειτουργήσουν όπως πρέπει… μια υπενθύμιση ότι πρέπει παίκτη, για να βρείτε πολλές επιλογές. Η πιο σωστή, δηλαδή δεν συμμορφώνονται με οποιεσδήποτε ενέργειες στην ασιατική αγορά, και να ανιχνεύσει και να διερευνήσει τι μπορεί να παίξει. Πίσω από κάθε σημαντική αλλαγή, ή έκπτωση, ή από την απόφαση των bookmakers, είναι ο λόγος. Αν δεν μπορείτε να το βρείτε, μην τα βάζεις με τον αγώνα, αν δεν θέλετε να είναι και να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Το βασικό ερώτημα που πρέπει να κάνετε – δεν είναι “πόσα;”, ούτε το “πότε;”αλλά “γιατί άλλαξε απόδοση;”. 

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν βρεθεί; 

Πτώση αποδοσεων σε ασιαΟι μεγάλες αλλαγές στην απόδοση της Ασίας και εμφανίζονται κυρίως σε έναν αγώνα, όπου το συνολικό κύκλο εργασιών είναι σχετικά μικρό. Ακόμη και το καλύτερο μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα. Σε μια πολύ δημοφιλή και τα επαγγέλματα, για παράδειγμα.x. είναι στην Ισπανία ή το UEFA champions league απαιτούνται πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να “αναγκάσει” τον αλλάξει την πορεία του. Έτσι, αν έχετε παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στην πολύ δημοφιλή, κάτι συμβαίνει. 

Τα “μικρά”, όπου γίνονται και οι περισσότερες από τις αλλαγές, είναι ενδιαφέρουσες και ταυτόχρονα επικίνδυνη. Πολύ περισσότερες περιπτώσεις “ύποπτων” αγώνων, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό μου αμέσως… πονηρό. Συχνά ο παίκτης ή οι παίκτες που “φορτώνουν” κάτι ξέρουν λιγότερα ή μαθαίνουν πιο γρήγορα από τη στοίβα. Και είναι λογικό με τόσες λίγκες που υπάρχουν, δεδομένου ότι οι bookmakers δεν μπορεί να ελέγξει τα πάντα και δεν χρησιμοποιεί μεταγλωττιστές για όλους. 

Ποιες πτώσεις, αξίζουν την προσοχή και ποιες όχι; 

Τα μαθήματα, που αλλάζουν υποχρεωμένοι να μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ακόμη και αν αυτό αφορά τα “μικρά” παιχνίδια. Τα κέρδη μπορεί να πάει έξω από κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα ή του οργανισμού. Συνήθως, είναι πιο δύσκολο να αλλάξει ριζικά θέα στο στοίχημα γκολ (over/under, γκολ/όχι γκολ), οπότε, αν θέλετε να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη ανάλυση, προτιμώ αυτά από εκείνα που αναφέρονται στα σημεία. 

Ξεχωρίζει, επίσης, αυτά που φαίνονται “περίεργα” σε σχέση με το συνολικό ημερήσιο λογική. Κάθε παιχνίδι, πριν αρχίσετε να φορούν ένα συγκεκριμένο “φορτίο”, που διαφέρει ανάλογα με το είδος. Αν τυχόν αλλαγές που έρχονται ενάντια σε αυτό το “φορτίο” θα πρέπει να προηγείται στη λίστα της αποτυχίας. 

Τι φοβούνται πτώση της συγκομιδής 

Το ασιατικό στοίχημα είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσετε, γιατί δύο επιλογές, και οι αλλαγές σε μαθήματα παίζουν το ρόλο των συγκοινωνούντων δοχείων. Όχι, αυτό σημαίνει την επιλογή του bookmaker, να ρίξει, αν και αυτή η άποψη, αλλά για να μοιραστούν τη διαφορά σε δύο άλλες επιλογές κλήσης. Να είστε προσεκτικοί, μόνο οι πιθανότητες να έχουν μια σαφή τάση. Μην ανησυχείτε, οι πιθανότητες πέφτουν λιγότερο από 0,15 δεν είναι αρκετά μεγάλη για να αλλάξετε το ασιατικό χάντικαπ (συνήθως αυτό γίνεται, τι 0,25-0,30 από τη γραμμή του μπλοκ). 

Οι “μύθοι” για να αλλάξετε προβολές 

Όπως συμβαίνει με όλους όσους δεν είναι πολύ καλά γνωρίζει ο παίκτης, οπότε οι πιθανότητες για μια μείωση στην Ασία, που περιβάλλεται από μύθους. Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά για παράδειγμα.x. για να βγούμε, με το πρόσχημα ότι έχουν πληροφορίες “από μέσα” από “τα χρηματιστήρια στην Ασία”. Αυτό είναι ψέμα, αφού στην Ασία, υπάρχει μια ανταλλαγή στοιχημάτων, μόνο σε αυτούς. Που δεν δίνουν πληροφορίες σχετικά με αυτά που παίρνουν, πόσο μάλλον για τους παίκτες που δεν ξέρουν. 

Πιο εγκατασταθεί, μύθος είναι ότι τα παιχνίδια φορτώνονται πολύ, και χωρίς λόγο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το “ΜΙ” υπάρχουν οι πιθανότητες για να ωθήσει τους παίκτες σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Η αλήθεια είναι ότι κανείς ασιάτες μπουκ δεν το κάνει για να παραπλανήσει τους πελάτες τους, και, φυσικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να “παγιδεύσει” τον εαυτό σας κάποιο παιχνίδι για να κερδίσει. 

Αξίζει να παίζει στην βάση, μείωση της καλλιέργειας στην ασία Αξίζει να παίζει στην βάση, μείωση της καλλιέργειας στην ασία 

Ίσως καταφέρουμε, ότι ο πατέρας είναι ένα καλό εργαλείο για την ανάλυση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους τυφλά. Πολλές φορές, μπορεί και όχι, θα μάθετε ότι κάτι πιο γρήγορα από τη στοίβα. Και εμείς εδώ έχουμε κατά νου δεν είναι” Zenith ” σημεία και τις πληροφορίες που μπορεί να αλλάξει την κατανομή των εκπτώσεων σε ένα αγώνα. 

Ο ασιατική εταιρεία στοιχημάτων φροντίζει να έχει δίκτυο πληροφόρησης. Αν θεωρεί ότι κάποιοι έχουν μετατραπεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν θα δέχεται στοιχήματα για εξηγήσεις, αν κάτι συμβαίνει. Και από τη στιγμή που μπορείτε να το πάρετε, έχει την εγγύηση, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό ποσοστό, ότι ο αγώνας ακόμη και πριν από τη στροφή, και όχι για τα χρήματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here