Στοίχημα μπάσκετ: Oδηγός για τις διαθέσιμες αγορέςΤο ποδόσφαιρο είναι ο “βασιλιάς των σπορ”, αλλά το μπάσκετ δεν είναι… χάνεις πολλά. Το ίδιο ισχύει και για το στοίχημα. Οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να κάνουν στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο μερικοί δεν είναι εκείνοι που εμπιστεύονται το στοίχημα στο μπάσκετ. Ο πιο θεμελιώδης λόγος είναι ότι, εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα κλήρωσης, οι πιθανότητες κέρδους είναι μεγαλύτερες (p. p. 50% έναντι 33%). Την ίδια στιγμή, πολλοί παίκτες στρέφουν την προσοχή τους στο στοίχημα στο μπάσκετ, λόγω της πληθώρας των επιλογών που προσφέρει.

Απλή νίκη, με ή χωρίς ισοπαλία…

Παραπάνω αναφέραμε ότι πολλοί παίκτες επιλέγουν να ποντάρετε σε στοιχήματα μπάσκετ το κάνουμε, επειδή υπάρχει μια πιθανότητα για μια ισοπαλία, πράγμα που σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Ένα από τα πιο κοινά ερωτήματα είναι: παρατείνετε τους λογαριασμούς στοιχημάτων μπάσκετ;

Ας υποθέσουμε ότι επιλέγετε έναν άσο του 1,80. Εάν αυτό επαληθευτεί στην επέκταση, τότε θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά. Βέβαια, απαιτείται προσοχή, καθώς υπάρχουν νόμιμες πλατφόρμες στοιχηματισμού στην Ελλάδα-όπως Sportingbet– που προσφέρουν απλές νίκες και ισοπαλία και χωρίς. Στην πρώτη περίπτωση, οι πιθανότητες να τον Άσσο και το διπλό είναι υψηλότερες, ωστόσο σε περίπτωση παράτασης το στοίχημα πληρώνει όσους ποντάρουν τα χρήματά τους στο “X”. Και αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το μπάσκετ σχεδιάζει, να κρατήσει το γεγονός ότι πληρώνουν τεράστιες αποδόσεις (12.00+) και πολλοί παίκτες επιλέγουν να τους θέσει σε εισιτήρια, όπως απαιτείται, ακόμη και αν γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ποιο είναι το μειονέκτημα στο μπάσκετ

Φυσικά, η πιο δημοφιλής αγορά στοιχημάτων μπάσκετ δεν είναι τίποτα περισσότερο από Χάντικαπ. Ένα απλό παράδειγμα. Ας καλωσορίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, με άσο το 1.65 και διπλό το 2.35 (σ. π. στοίχημα χωρίς γραβάτα). Σε αυτή την περίπτωση το χάντικαπ θα είναι 3,5 πόντους, με τον Άσο των” Ερυθρόλευκων “επιβεβαίωσε εάν επικρατήσει με 4 + πόντους και το διπλό του Παναθηναϊκού πληρώνει αν οι “Πράσινοι” θα νικήσει ή ηττηθεί μέχρι 3 βαθμοί. Στο βασικό Χάντικαπ του αγώνα οι πιθανότητες είναι 1,90 και 1,90.

Ποιο είναι το μειονέκτημα στο μπάσκετΑπό εκεί, Ωστόσο, υπάρχει το εναλλακτικό μειονέκτημα σημείο, το οποίο είναι επίσης στις ανώτερες θέσεις των προτιμήσεων του παίκτη. Συνεχίζοντας το παραπάνω παράδειγμα, υπάρχει η πιθανότητα ότι το -3.5 του Ολύμπου θα γίνει ίσο με -10.5, με την απόδοση του “πιτσιλίσματος” σε 3,50+, ενώ μπορεί… επιστροφή στο + 3.5, μείωση απόδοσης κοντά στο 1.40. Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός + 3.5 μπορεί να γίνει μέχρι + 10.5-παίρνοντας μια απόδοση κοντά στο 1.30-και υπάρχει μια πιθανότητα να φτάσει μέχρι και -3.5, δυνατότητα που μπορεί να πληρώσουν μέχρι και 3.00+! Έτσι, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών για τους παίκτες, που μπορούν να διαμορφώσουν το χάντικαπ σύμφωνα με αυτούς… γεύσεις και τσέπες.

χάντικαπ

Πολλές επιλογές και όρια σημείο

Μια αγορά που μοιάζει με μειονέκτημα είναι η συνολική αγορά βαθμών. Ας υποθέσουμε ότι στοιχηματίζετε σε ένα παιχνίδι όπου η γραμμή είναι 153,5 πόντους. Το πάνω θα πληρώσει 1.90, καθώς και το κάτω. Την ίδια στιγμή, το στοίχημα είναι πιθανό να σας προσφέρει την ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε εναλλακτικά σύνολα, τα οποία θα είναι… φτιάξε τα χέρια σου! Το λέμε αυτό, επειδή 153.5 μπορεί να είναι μέχρι 145.5 (Π. σ. σε αυτή την περίπτωση το over θα πληρώσει περίπου 1,40 και λιγότερο από περίπου 3.00) ή ίση με έως και 159,5, όπου το πλαίσιο θα μειωθεί σε απόδοση γύρω στο 1.45 και το over… αγγίξτε 2.70. Η θεμελιώδης ομοιότητα των δύο αυτών αγορών είναι ότι οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσετε τη γραμμή ακριβώς όπως θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

Με πάνω από κάτω μπορείτε επίσης να παίξετε συνολικά σημεία κάθε ομάδας ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αν η Βαρκελώνη θα ξεπεράσει ή όχι τους 80,5 πόντους στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαφορά νίκης: για υψηλές αποδόσεις

Υπάρχει μια αγορά στο στοίχημα μπάσκετ που θα λατρέψεις! Αυτή είναι η έκταση της τελικής διαφοράς, με τις πιθανότητες να πληρώνει 5.00+, στις περισσότερες περιπτώσεις, και έως 25.00. Ουσιαστικά σε αυτό το στοίχημα ψάχνετε για την τελική διαφορά, έχοντας ήδη “μαντέψει” -φυσικά-η ομάδα που θα κερδίσει. Οι προσφερόμενες αγορές είναι κυρίως 1 έως 2 βαθμοί, 3 έως 6, 7 έως 9, 10 έως 13, 14 έως 16, 17 έως 20 και 21+.

Φυσικά, αυτή η κατηγορία δεν μου λείπει… επίσης παραλλαγές. Ειδικότερα, σε μια σειρά από στοιχήματα, εκεί είναι η αγορά “6 ή περισσότερα σημεία”, αλλά και εναλλακτικές λύσεις, όπως 1 έως 5 πόντους, 6 έως 10, 11 έως 15 από 16 έως 20 από 21 έως 25 και 25+. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις που βασίζονται στην αγορά για τον τελικό νικητή (Π. σ. δηλαδή, αν υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι, ή αν η κατάσταση είναι πιο… ισορροπημένο), ενώ δεν είναι αδύνατο να βρεθούν διαφορές (δηλαδή, από 1 έως 5 κ. λπ.) χωρίς την ανάγκη πρόβλεψης της νικήτριας ομάδας. Τόσο απλά “ψάχνουν” για την τελική διαφορά, δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα που θα επιτύχει το θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει αντίστοιχη αγορά για όλα τα σημεία που πρέπει να επιτευχθούν. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε από 100 ή λιγότερα σημεία, και να συνεχίσει από 111 έως 120 από 121 έως 130, από 131 έως 140, από 141 έως 150 από 151 έως 160, από 161 170 και να πάει μέχρι και 181, ή και περισσότερο. Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για τεράστιες αποδόσεις. Κρατήστε ότι 100 ή λιγότερο πόντους σπάνια πληρώνει κάτω από 250,00!

Ημίχρονα/ καταλήξεις, Μονά / Ζυγά και πολλά άλλα

Στο ποντάρισμα στο μπάσκετ, όπως και στο ποδόσφαιρο, βρίσκουμε τις αγορές” Ημίχρονο/Τελικό ” που πολλοί παίκτες εμπιστεύονται για τα στοιχήματά τους. Εκτός από το μπάσκετ υπάρχει η σημαντική διαφορά ότι το … 25 χρόνια συναντιόμαστε στις γωνιές του ποδοσφαίρου, εδώ βλέπουμε πότε τα μισά είναι ίσα. Η κλήρωση στο ημίχρονο είναι αυτή που πληρώνει καλύτερα στο στοίχημα μπάσκετ, σε αντίθεση με ό, τι έχουμε συνηθίσει στο στοίχημα ποδοσφαίρου. Όσο για το μισό χρόνο, μπορείτε ακόμα να στοιχηματίσετε Συνολικά Πάνω/κάτω σημεία, αλλά μπορείτε επίσης να προβλέπουν το νικητή του πρώτου μέρους.

Ημίχρονα/ καταλήξεις, Μονά / Ζυγά και πολλά άλλαΑπό εκεί, υπάρχουν ακόμα πολλές αγορές, όπως “μονά ή ζυγά”, η οποία προσφέρεται τόσο για τα συνολικά σημεία του αγώνα όσο και για τα συνολικά σημεία της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Και οι επιλογές στα στοιχήματα μπάσκετ δεν τελειώνουν εκεί, όπως στα περισσότερα στοιχήματα θα βρείτε τις διαθέσιμες αγορές και κάθε σεζόν ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε με τα συνολικά σημεία του κάθε τριμήνου, όπως και με το νικητή, αλλά και το χάντικαπ. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ελληνικές πλατφόρμες στοιχημάτων που δίνουν την ευκαιρία να στοιχηματίσετε στο “περιθώριο της νίκης” σε κάθε περίοδο ξεχωριστά.

νυκτερινές περίοδοι

Ένα άλλο ειδικό στοίχημα που πολλοί παίκτες εμπιστεύονται είναι η περίοδος που θα έχει τους περισσότερους πόντους. Στοίχημα υψηλού κινδύνου, αλλά και… μεγάλες πιθανότητες.

Επιπλέον, στο επεισόδιο μπάσκετ μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία να συνδυάσει τον τελικό νικητή με το σύνολο πάνω/κάτω από τα σημεία του παιχνιδιού. Ένα στοίχημα που προσφέρθηκε-κυρίως-από τη Novibet, πριν … ένα διάλειμμα στο στοίχημα ποδοσφαίρου και τώρα αρχίζει να κερδίζει έδαφος στο μπάσκετ.

combo-sto-μπάσκετ

“Αγώνα” εξακολουθεί να είναι ένα ειδικό στοίχημα με πολλούς φανατικούς φίλους. Εδώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε σωστά ποια από τις δύο αντίπαλοι θα φτάσει πρώτη-για παράδειγμα – 20 σημεία ή οποιοδήποτε διαφορετικό αριθμό σημείων που προσφέρονται από κάθε bookmaker.

Ειδικά οι μπασκετμπολίστες: οι νέοι… μόδα

Τελευταία, stoixima mpasket έχει μια επιτυχία στην αγορά παίκτες. Όλο και περισσότεροι bookmakers κατάστημα για τους παίκτες της ομάδας και ειδικά σε “hot αγώνες” επιλογές είναι αμέτρητες! Το βάρος πέφτει στα σημεία που ο παίκτης θα σκοράρει, ωστόσο οι αγορές δεν περιορίζονται εκεί. Οι παίκτες μπορούν να εξακολουθούν να παίζουν ένα παιχνίδι με το σύνολο βοηθήματα που θα διανείμει ο αθλητής της επιλογής τους, με όλες τις αναπηδήσεις που θα συλλέγουν ή με τα εύστοχα δείκτες που θα μετρούν.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα “ναι ή όχι”στην περίπτωση του διπλού, όπως στην περίπτωση του τριπλού διπλού. Ναι, στη δεύτερη περίπτωση, οι αποδόσεις είναι τεράστιες και πολλοί από τους παίκτες στοιχημάτων μπάσκετ αποφασίζουν να αναλάβουν τον κίνδυνο, προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγάλα κέρδη, αν η πρόβλεψη είναι επιτυχής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here