Ακολουθία Fibonacci στο στοίχημαη ακολουθία Fibonacci πήρε το όνομά του από τον Λεονάρντο της Πίζας, που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Fibonacci. Το όνομα αυτό προήλθε από την μείωση από τις λέξεις ” Filius Bonacci (στα ιταλικά σημαίνει: ο γιος του Bonacci ). Το βιβλίο, με τίτλο Liber Abaci κυκλοφόρησε το 814 έτος, και πιο συγκεκριμένα 1202!!! Με αυτό εισήγαγε την ακολουθία στα μαθηματικά της Δυτικής Ευρώπης, αν και αυτή η ακολουθία έχει περιγραφεί νωρίτερα από ό, τι οι Ινδιάνοι. Η ακολουθία Fibonacci είναι ένα σύστημα στοιχημάτων αρνητική πρόοδο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αυξηθούν τα ποσοστά κάθε φορά, όταν χαμένα στοιχήματα. Η ακολουθία Fibonacci δεν είναι από τα πιο απλά συστήματα αυτού του τύπου, ωστόσο, αν ακολουθήσετε τους κανόνες, τότε δεν θα έχετε καμία δυσκολία στην εφαρμογή της. 

Πώς χρησιμοποιείται η ακολουθία Fibonacci στο εργοστάσιο 

Η ακολουθία fibonacci, ότι στα τυχερά παιχνίδια (γιατί είχε βρει εφαρμογή σε πολλούς τομείς των μαθηματικών και στη ζωή γενικά) εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι καζίνο, που είναι ανθεκτικά πιθανότητες κάτι λιγότερο από το 50% σε κόκκινο / μαύρο ή ακόμα και 1 προς 36 σε κάθε δωμάτιο της ρουλέτας ξεχωριστά. Όσον αφορά τα ποσοστά προϋπόθεση είναι η επιλογή μας, να έχουν την έννοια της πιο 2.00 ή κρεβάτι αποδεκτή, ή σε συνδυασμό. Τέλεια απόδοση για ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, λαμβάνοντας υπόψη 2.62. 

Η ακολουθία Fibonacci υπολογίζεται με τον ακόλουθο τύπο: 

Fn=Fn-1+Fn-2 

Εξαρτάται από το πώς F0=0, F1=1 

Οι αριθμοί που σχηματίζουν μια ακολουθία, είναι οι εξής: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144. 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σχέση δύο διαδοχικών αριθμών της ακολουθίας τείνει στην χρυσή τομή. Με την επακόλουθη διαίρεση έχουμε: 2/1=2, 3/2=1,5, 5/3=1,666, 8/5=1,60, ….,….,…., 10.946/6765=1,61803 (όπου “f” είναι το γράμμα που έχει επιλεγεί προς τιμήν του Έλληνα γλύπτη Φειδία). 

Παράδειγματα 

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τα παραπάνω αναφέρονται, για παράδειγμα, για να προσδιορίσετε αν είναι η ακολουθία fibonacci είναι ένα από τα καλύτερα ή ακόμη και το καλύτερο σύστημα για το στοίχημα . Το επιτόκιο είναι σταθερό για μια συγκεκριμένη σταθερή εργασία σε επίπεδα που αναφέρονται παραπάνω (πάνω από 2.00, κατά προτίμηση στο 2.62). Παράδειγματα 

*Το επιτόκιο ξεκινά από 1€ με βάση τον αριθμό ακολουθίας: pbs_tfs_cust_img1 

*Με τη νίκη του στοίχημα παραμένει σταθερή στο 1€. 

  • *Απόδοση: 2,00. 
  • Στοίχημα 1: 1€/Νίκη 
  • Ποσοστό 2: 1€/Ήττα 

*Όταν θα είναι ήττα, ο παίκτης πηγαίνει στο επόμενο βήμα. 

Το Στοίχημα 3: 2€/Νίκη 

*Σε κάθε νίκη, ο παίκτης αφαιρεί τον αριθμό που έπαιξε στο παρελθόν, έτσι ώστε να επιστρέφει το ποντάρισμα 1 ευρώ. 

  • Ποσοστό 4: 1€/Ήττα 
  • 5 Το Ποσοστό: 2€/Ήττα 
  • Επιτόκιο 6: 3€/Ήττα 
  • Ποσοστό 7: 5€/Ήττα 
  • Επιτόκιο 8: 8€/Ήττα 
  • Ποσοστό 9: 13€/Ήττα 
  • Ποσοστό 10: 21€/Νίκη 

*Σε κάθε νίκη, ο παίκτης αφαιρεί τον αριθμό που έπαιξε στο παρελθόν, έτσι ώστε να παίρνει 21 και 13 και επιστρέφει στα 8€. 

Τα Στοιχήματα 11: 8€/Νίκη 

*Σε κάθε νίκη, ο παίκτης αφαιρεί τον αριθμό που έχει παίξει στο παρελθόν, έτσι ώστε να παίρνει8 και 5 και επιστρέφει σε 3€. 

Στοίχημα-12: 3€/Νίκη 

Συμπέρασμα:Αν τώρα κάνετε το στοίχημά σας για το ευρώ, ως αποτέλεσμα, νίκες και ήττες, φαίνεται ότι ο παίκτης που έπαιζε έναν ιδιαίτερο τρόπο, έχοντας αποκτήσει πέντε στοιχήματα και χάνοντας επτά από αυτά με το ποσοστό λιγότερο από 50%, δηλαδή 5/12 (41,6%) βγήκε νίκη σε 2€. 

Πλεονέκτημα 

Είναι χρήσιμο για τους παίκτες που δεν έχουν τα απαραίτητα παγίων. 

Μεγάλες “τρύπες” δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στην ακολουθία fibonacci στο εργοστάσιο 

Ελέγχει την επιθυμία 

Μειώνει σημαντικά το ποσό της απώλειας, αφού ο παίκτης μπορεί να κερδίσει, έχοντας ποσοστό νικηφόρων στοιχημάτων είναι λιγότερο από το 50% 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα, χωρίς γνώσεις gameday κατάστασης, στατιστικά, τα σχήματα, απουσίας από την εργασία και ό, τι άλλο μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα, αφού αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει την απόδοση. 

Дефектность 

Δεν επιτρέπει την ίδια στιγμή τα στοιχήματα, αφού για να παίξει κάποιος πρέπει να επιλυθεί στο στοίχημα, και στη συνέχεια μετακινήστε αντίστοιχα, γνωρίζοντας ότι το ποσό που θα βάλει 

Απαιτείται πλήρης πειθαρχία σε εκείνους που την εφαρμόζει. Αν αποπλανήσει την απώλεια ενός μεγάλου Блинда και να μπει σε μια διαδικασία, για μία φορά, και όχι από μια συγκεκριμένη τάξη, την ευκαιρία να μπει στον παίκτη σε πανικό και πολλά να χάσουν, είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Дефектность 

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η πλατφόρμα θα λάβει συγκεκριμένα ένα μεγάλο ποσό σε κάποιο στοίχημα. Όπως αναφέρεται στο “Όροι και προϋποθέσεις” σε όλες τις σελίδες, κάθε πλατφόρμα έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή όχι οποιοδήποτε στοίχημα για οποιοδήποτε λόγο. Έτσι, αν ο παίκτης θα πρέπει να φτάσει στο μεγάλο στοίχημα, υπάρχει μια περίπτωση το ποσό δεν έχει γίνει αποδεκτή από την πλατφόρμα. 

Γραμμή Fibonacci στα εργοστάσια είναι μια συντηρητική εκδοχή του συστήματος Мартингейла. Σε μια μεγάλη σειρά αποτυχιών υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επίδρασης του παίκτη σε μεγάλες απώλειες, αλλά σε σχέση με Марингейлом, θα έρθει (αν έρθει) με πολύ πιο αργό ρυθμό. Η ακολουθία Fibonacci είναι δύσκολο κάποιος παίκτης να πάρει το μεγαλύτερο κέρδος, ενώ αυτό που προτείνει, είναι κυρίως θέμα της ενέργειας για τη συνεχή και μεγάλα στοιχήματα συχνό φαινόμενο σε συστηματικούς παίκτες του στοιχήματος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here