Τι σημαίνει παρολί στο στοίχημαparlay είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς τρόπους για να αναλάβει ένα στοίχημα. Σε αντίθεση με το στοίχημα τοποθετείται σε ένα μόνο επιλογή ενός συγκεκριμένου αγώνα ,το “παρολί” επιτρέπει στον παίκτη να στοιχηματίσει σε πολλαπλές επιλογές μαζί και να μεγιστοποιήσουν το κέρδος, αν όλοι ή οι περισσότεροι από αυτούς (ανάλογα με τον τύπο του συσσωρευτή επιλέξει) να είναι σωστή.

Το πιο ενδιαφέρον στον συσσωρευτή είναι ότι τα κέρδη υπολογίζονται… μόχλευση: η απόδοση κάθε επιλογής πολλαπλασιάζεται με τις άλλες που βρίσκονται στον συσσωρευτή για να δώσει το τελικό προϊόν του κέρδους. Σε περίπτωση, δηλαδή, κάποιος επέλεξε μια πολυ 4 παιχνίδια με πιθανότητα 1,90-2,30-2,10-1,80 και να “περάσει” όλα τα σημεία που θα πρέπει να καταβληθεί το προϊόν τους (1, 90X2, 30X2, 10X1, 80=16.51). Με άλλα λόγια, μπορεί να υπερδιπλασιάσει το αρχικό κεφάλαιο.

Τι είναι το Super parlay του OPAP

Σε τακτικά Πολλαπλάσια κάθε πλατφόρμα σας δείχνει τα πιθανά κέρδη σας μόλις ολοκληρώσετε το κουπόνι με τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν. Αυτό είναι επίσης το βασικό στοιχείο των σταθερών ποσοστώσεων. Υπάρχουν, ωστόσο, και συγκεκριμένα πολλαπλάσια (προ-επιλεγμένα από τις πλατφόρμες), στην οποία για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους που προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση από το προϊόν της επιλεγμένης αγώνες.

Ένα από αυτά τα πολλαπλάσια-προσφορές είναι το σούπερ Paroli του OPAP. Η ελληνική πλατφόρμα επιλέγει κάθε δημοσιεύθηκε κουπόνι (δύο την εβδομάδα) μια τριάδα βόλτες, η οποία αυξάνει την απόδοση του προϊόντος για το 20% -30%. Αν, δηλαδή, κάποιος επέλεξε τρεις αγώνες από το κουπόνι θα πάρετε μια συνολική απόδοση 3,20, με το Super Παρολί μπορεί να καταβληθεί απόδοση από 3,60 έως 3.80.

Άλλοι σε απευθείας σύνδεση bookmakers έχουν προσφορές όπως αυτή, μόνο που δεν τους αποκαλούν έτσι. Για παράδειγμα, η sportingbet έχει την ίδια προσφορά, αλλά την αποκαλεί Combi + και προσφέρει πολλαπλές προκαθορισμένες πολλαπλάσια ανά ημέρα.

Σε διάφορες άλλες online bookmakers παίκτες μπορούν να βρουν προσφορές που δεν είναι σε OPAP, όπως:

Όλα τα στοιχήματα επιστρέφονται αν χαθεί μόνο ένας αγώνας από πολλαπλάσια (με την προϋπόθεση ότι έχουν επιλεγεί τέσσερις Αγώνες και περισσότεροι).

Επιπλέον η απόδοση του στοιχήματος μπόνους ανάλογα με τον αριθμό των αγώνων που περιλαμβάνονται στο παρολί (η απόδοση αυξάνει με τον αριθμό των αγώνων)

Τύποι πολλαπλάσιων

Όποιος θέλει να ασχοληθεί με πολλαπλάσια έχει μια πληθώρα επιλογών, για να καταλήξει με το είδος του παιχνιδιού που ταιριάζει καλύτερα το στυλ του και είναι βολικό. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι των παρολί: classics, το οποίο στα αγγλικά ονομάζεται ευθεία και στην ελληνική αργκό “rivotas”, πολλαπλάσια με τα απαιτούμενα και combinators. Θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Βερνίκι νυχιών

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, απλά “καρφώνουμε” το μέρος στο εισιτήριο και περιμένουμε για επιβεβαίωση. Κλασική λειτουργία παιχνιδιού όταν το στοίχημα ξεκίνησε στην Ελλάδα και οι περισσότεροι παίκτες πήδηξαν απευθείας από το προ-po περιβάλλον, όταν ήρθε σε 13 και 14 παιχνίδια. Με το πέρασμα του χρόνου, φυσικά, τα δεκάρια και οκτάρια “καρφωμένα”περιορίστηκαν στο ελάχιστο. Τώρα τα πιο δημοφιλή ευθεία πολλαπλάσια είναι από δύο έως τέσσερα. Και είναι συνήθως μέρος ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού, που ο παίκτης έχει διακριθεί 10-15 αγώνες και τους χωρίζει σε τρεις ή τέσσερις. Είναι κατανοητό ότι με αυτό το είδος των στοιχημάτων υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, δεδομένου ότι έχετε επιβεβαιώσει όλα τα παιχνίδια που έχετε επιλέξει να είναι ένα κέρδος. Το συνηθισμένο παιχνίδι στρογγυλής τραπέζης μπορεί να παιχτεί με πολύ μικρές αποδόσεις, με αποδόσεις ελαφρώς κάτω ή γύρω στις 2.00.

Πολλαπλάσια που απαιτούνται

Πολλαπλάσια που απαιτούνταιΤα στοιχήματα πολλών παιχνιδιών κατ ‘ απαίτηση, είτε πλήρη είτε συνδυασμένα (με παιχνίδια που θεωρούνται τυπικά και άλλα στοιχήματα με παραλλαγές) είναι τα πιο δημοφιλή στον Ελληνικό παίκτη. Δεν μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις δυνατότητες κέρδους τόσο πολύ, όσο το “καρφωμένο”, αλλά επιτρέπουν να καταβάλλεται ακόμη και αν έχουμε κάνει λάθος επιλογή ή επιλογές, ανάλογα με τον τύπο του συσσωρευτή που επιλέγεται, τόσο πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες κέρδους. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές με τα αιτήματα, αλλά δεν είναι όλα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο. Για να είμαστε ακριβείς, ανάλογα με τον τύπο των παιχνιδιών που αποφασίζετε να παίξετε θα πρέπει να ρυθμίσετε και τον τύπο του συσσωρευτή, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη.

Συνδυασμένα Πολλαπλάσια

Συνδυασμός στοιχήματα (παρολί) προσπαθούν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα και των δύο οι κύριες παραλλαγές, τα λεγόμενα “καρφιά” και εκείνοι που “επιτρέπουν” τα σφάλματα, ανάλογα με τον τύπο του παρολί που θα επιλέξετε. Σε πολλαπλάσια μερικά σημεία παίζονται πρότυπο και άλλα κατόπιν αιτήματος. Προφανώς η επιλογή γίνεται για τη μείωση των στηλών, ειδικά σε πολλαπλάσια με πολλούς αγώνες (πάνω από έξι).

Πλατφόρμες, φυσικά, είναι υπέρ της πλήρους ανάπτυξης των στοιχημάτων συστήματα, προκειμένου να “φορτώσει” παρολί με στήλες και πραγματικά να παίξει περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν υιοθετήσει πλήρη συστήματα ανάπτυξης, τα οποία έχουν επίσης το όνομά τους σε αργκό στοίχημα. Αυτά είναι:

Trixie( 4 στήλες): πλήρης ανάπτυξη Trinity (3 twos, 1 Trinity))

Yankee( 11 στήλες): πλήρης ανάπτυξη quad (6 twos, 4 τριάδες, 1 quad)

Καναδική (26 στήλες): πλήρη πέντε ανάπτυξη (10 twos, 10 τριάδες, 5 dials, 1 pentad)

Heinz (57 στήλες): πλήρης ανάπτυξη έξι πακέτων (15 twos, 20 τριάδες, 15 dials, 6 Five, 1 πακέτο των έξι).

Super Heinz (120 στήλες): πλήρης ανάπτυξη επτά ομάδων (21 twos, 35 τριάδες, 35 Quadras, 21 πεντάδες, 7 εξάρια, 1 7).

Γολιάθ (247 στήλες): πλήρης οκτάδα Ανάπτυξη (28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 Quadras, 56 pentads, 28 εξάρια, 8 Εφτάρια, 1 οκτάδα).

Όπως είναι εύκολα αισθητή, αυτά τα ” έτοιμα “τα συστήματα για να διευκολύνει τον παίκτη να μην φαίνονται από την αρχή ό, τι είναι καλό για αυτόν, και πολλές φορές η” εκπληκτική ” δείχνει τις δυνατότητες πληρωμής, εάν μπορείτε να επιβεβαιώσετε όλα τα σημεία, τα οποία φυσικά είναι υπέρογκο, όπως η αύξηση επιλογές. Στην ουσία, όμως, εκτός από Trixie και ίσως Yankee, θα ήταν ενδιαφέρον να επιλέξετε άλλα συστήματα μόνο αν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιβεβαίωσης, δηλαδή χαμηλής απόδοσης μονάδες.

Βασικές συμβουλές στοιχημάτων

Το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε όταν έχετε αποφασίσει να παίξει ένα στοίχημα πολλαπλάσια και καλούνται να επιλέξουν το σωστό σύστημα. Δηλαδή, ότι ανάλογα με το είδος της πιθανότητας που στοιχηματίζετε θα σας φέρει τη μεγαλύτερη πληρωμή.

Βασικές συμβουλές στοιχημάτωνΥπάρχουν δύο βασικοί κανόνες. Το πρώτο είναι ότι δεν είναι βολικό να παίξει ένα σύστημα με αποδόσεις μικρότερες από 1,50. Φυσικά μπορείτε να το κάνετε, αλλά παρά τις πολλές φορές μεγάλη επιβεβαίωση δεν είναι οικονομικά. Με τον απαιτούμενο στοίχημα το στοίχημά σας χωρίζεται σε διάφορες στήλες και μπορεί να το επιβεβαιώσει αρκετές, αλλά το κέρδος σας θα είναι ελάχιστη, μπορεί να μην καλύπτουν ούτε το αρχικό στοίχημα.

Παράδειγμα: έχετε επιλέξει τέσσερα παιχνίδια με απόδοση 1.40, και θα αποφασίσετε να παίξετε 2-3-4 με ένα ευρώ ανά στήλη, οπότε θα πρέπει συνολικά 11 ευρώ. Αν και όλα τα επιλεγμένα παιχνίδια επιβεβαιώνονται, το συνολικό κέρδος μας είναι € 26.58. Έχετε σωστά τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων (όσο μικρό και οι πιθανότητες, κάποιος που έχει παίξει το στοίχημα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι, επιπλέον, τις θεωρητικές πιθανότητες επιβεβαίωσης της μια τετράδα είναι κάτω από 4%) και, επίσης, τριπλασιάσατε το κανονικό σας κεφάλαιο. Σε περίπτωση σφάλματος, στην πραγματικότητα, αν χάσεις ένα παιχνίδι, κερδίζετε μόνο 8,62 ευρώ, ούτε καν το 70% του κεφαλαίου, και αν χάσετε δύο, πάρτε πίσω, μόλις 1.96 ευρώ.

Σε περίπτωση που ποντάρετε “καρφωμένο” αυτό Τέσσερις τα κέρδη σας θα είναι 42,26 ευρώ, που είναι 60% περισσότερο από το σύστημα. Έτσι, δεν είναι για το μακροπρόθεσμο συμφέρον σας να παίξετε με χαμηλές αποδόσεις, εκτός αν θέλετε να … καυχιέμαι σε φίλους και γνωστούς ότι μπορείτε να επωφεληθούν από κάθε Πολλαπλάσια.

Ο δεύτερος κανόνας είναι το κέρδος με το μικρότερο πράγμα. Για να υπολογίσετε, δηλαδή, κάνει combo σας, έτσι με την επιβεβαίωση της μικρότερης επιτυχίας ή να εξασφαλίσει την επιστροφή του κεφαλαίου, ή να σας δώσει ήδη το κέρδος. Αν Π. Αλλάχ. επιλέξτε Σύστημα 3-4-5 σε πέντε παιχνίδια (ένα από τα πιο διαδεδομένα στον ελληνικό κόσμο), θα πρέπει να έχετε υπολογίσει ότι αν επιβεβαιωθούν τα τρία από τα πέντε σημεία, και να κερδίσει μόνο την τριάδα για την κάλυψη του κεφαλαίου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο για να στοιχηματίσετε θα υπάρξει μακροπρόθεσμο κέρδος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here