Οι καλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr Μέσα από την εμπειρία τους, ειδικοί πρόβλεψη Τένις μας έχουν εντοπίσει 4 must-have συμβουλές για το πώς να στοιχηματίσετε στο Τένις. Απολαύστε το, οι ειδικοί μας τα χρησιμοποιούν συνεχώς κατά τη διάρκεια των τουρνουά ATP.

Συμβουλή # 1: Εγγραφείτε για τους καλύτερους bookmakers

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν προχωρήσετε Κάντε κλικ ΕΔΩ με την ανάλυσή σας για το τένις, θα είναι, προφανώς, να εγγραφείτε σε ένα μεγάλο αριθμό από sites αθλητικών στοιχημάτων. Πράγματι, εκτός από το όφελος των πολλών μπόνους καλωσορίσματος από την καταχώριση, το άνοιγμα ενός λογαριασμού με όλους τους φορείς που θα σας επιτρέψει να βρείτε πάντα τις καλύτερες αποδόσεις για τη συνάντηση της επιλογής σας.

Μερικές φορές, μπορεί να συμβεί ότι ο καλύτερος bookmaker στην αγορά δεν προσφέρει στοιχήματα για τη συνάντηση της επιλογής σας. Ως εκ τούτου, έχοντας ένα λογαριασμό με πολλούς bookmakers θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να στοιχηματίσετε στον αγώνα τένις που έχετε επιλέξει, σε όλες τις περιπτώσεις. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε Bet365 online, 888Sport com ή William Hill στοίχημα. Θα είναι σε θέση να σας κατευθύνει σχετικά με το πώς να προχωρήσει πριν από τα στοιχήματα στο Τένις.

Συμβουλή # 2: μελετήστε το επίπεδο και τη μορφή των παικτών

Συμβουλή # 2: μελετήστε το επίπεδο και τη μορφή των παικτώνΤώρα που ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να αυξηθεί ο αριθμός των online bookmakers για να χρησιμοποιήσετε, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ανάλυση πλευρά του τένις πρόβλεψη. Πρώτο σημείο: η μελέτη του επιπέδου και της μορφής των παικτών που αφορά το στοίχημά σας. Αν ένας ερασιτέχνης παίκτης συναντά Roger Federer, για παράδειγμα, ακόμη και σε μια κακή μέρα, θα έχει λίγη ευκαιρία να νικήσει τις πιθανότητες να κερδίσει.

Το αντίστοιχο επίπεδο του κάθε παίκτη είναι το πιο προφανές στοιχείο για να ληφθεί υπόψη στην πρόγνωση του τένις σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να ξεχάσετε να κρατήσει πάντα πάνω από τα τελευταία νέα και να στοιχηματίσετε την τελευταία στιγμή. Μια φυσική οπισθοδρόμηση μπορεί να καταστρέψει όλη την ανάλυση πριν από τον αγώνα σας, και η φυσική κατάσταση είναι ακόμα πιο σημαντική στα τουρνουά Grand Slam. Μετά από 30 χρόνια, ένας παίκτης θα έχει μεγαλύτερη δυσκολία στη διατήρηση της ικανότητάς τους για μια σειρά από αγώνες των 5 σετ. Αυτό θα μπορούσε να δει τις πιθανότητές του για τελική νίκη σε ένα μεγάλο Slam σε μεγάλο βαθμό σε κίνδυνο, σημαντικό να έχουμε κατά νου πριν από τον καθορισμό της τελικής πρόβλεψης σας.

Συμβουλή # 3: Ελέγξτε το κίνητρο των παικτών

Στη συνέχεια, μην ξεχνάτε ότι το κίνητρο θα παίξει ένα μεγάλο ρόλο στο σενάριο ενός αγώνα τένις. Τι παρακινεί έναν παίκτη του τένις για ένα συγκεκριμένο αγώνα; Τα οικονομικά κέρδη, η διατήρηση της κατάταξης ATP του ή η επιθυμία να κερδίσει ένα τουρνουά στη χώρα του είναι όλες οι πηγές κινήτρων.

Είναι ακόμη πιο δύσκολο να μετρηθεί το πραγματικό κίνητρο των παικτών που είναι μια ασταθής επίπεδο των κινήτρων. Gael Monfils, για παράδειγμα, μπορεί να κερδίσει ή να χάσει ενάντια σε κάθε παίκτη ανάλογα με το βαθμό τα κίνητρα και τη συγκέντρωση.

Πάνω απ ‘ όλα, είναι η διαφορά στα κίνητρα μεταξύ των δύο παικτών που μετράει. Είναι αυτό το κριτήριο που θα πρέπει να εξετάσει για να καθορίσει τον παίκτη πιο κίνητρα για να κερδίσει. Παίκτες που διαμένουν σε κακή φόρμα συχνά τη συνολική επίπεδο του παιχνιδιού που επηρεάζονται: ένα στοιχείο που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, όσο και η ποιότητα των παικτών. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ δύο παικτών παρόμοιου επιπέδου (παράδειγμα Nadal-Djokovic), είναι το κίνητρό τους να κερδίσουν που συχνά κάνει τη διαφορά.

Συμβουλή # 4: σκεφτείτε το στυλ του παιχνιδιού

Συμβουλή # 4: σκεφτείτε το στυλ του παιχνιδιούΤέλος, το τελευταίο κομμάτι του συμβουλή, μην ξεχάσετε να λαμβάνουν υπόψη τις κλίσεις του κάθε παίκτη και τις προτιμήσεις τους για να παίξει σε κάθε επιφάνεια. Πολλοί παίκτες δεν θα θέλουν να παίξουν σε μια επιφάνεια που δεν τους αρέσει, όπως συμβαίνει με τους ειδικούς πηλό όταν φτάνει η εποχή των τουρνουά γρασίδι. Προσοχή πριν την τοποθέτηση των στοιχημάτων σας στο τένις, αυτή η τελευταία παράμετρος θα έχουν επίσης μεγάλη σημασία.

Στο ίδιο πνεύμα, το στυλ του παιχνιδιού των παικτών θα είναι επίσης αποφασιστική. Συγκεκριμένα, το στυλ του αντιπάλου μπορεί να είναι προβληματική για έναν άλλο παίκτη, όπως ένας παίκτης με ένα μεγάλο χρησιμεύσει που θα βάλει όλο το χορτάρι οι παίκτες σε δυσκολία. Γνωστό παίκτες, συχνά θεωρείται ως το καλύτερο, θα τείνουν να χάσουν πιο συχνά εναντίον άλλων των οποίων το στυλ του παιχνιδιού τους δυσαρεστεί. Είναι λογική. Πριν τοποθετήσετε το στοίχημά σας, να φροντίσει να εξετάσουμε τα πρόσφατα αποτελέσματα των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τις τελευταίες τους εμφανίσεις στο τουρνουά. Ο τελευταίος νικητής του Wimbledon θα έχει για παράδειγμα περισσότερες πιθανότητες να πάει μακριά το επόμενο έτος, από ό, τι ένας παίκτης δεν έχει παίξει ποτέ καλά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here