Προσφορές στοιχημάτων“Ποιες είναι οι προσφορές στοιχημάτων;”Το ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε και περισσότερο για τους Φίλους των bookmakers.gr. Τα τελευταία 2 χρόνια, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη νομοθεσία και υπάρχει μια γενική σκουριές, ας δούμε τι έχει συμβεί, τι έχει αλλάξει και η οποία bookmakers έχουν τέτοιες προσφορές.

Και οι προσφορές για τζόγο;

Από τον ιούνιο του 2016 και τη δημοσίευση του Φεκ (B / 1368) , bookmakers έχουν απαγορευθεί από τη διαφήμιση, τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και όρους, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα site στοιχημάτων θα σας ανταμείψει, επειδή είστε μέλος. Αυτές οι προωθητικές ενέργειες προσφέρονται μόλις γίνει η πρώτη κατάθεση.

Σημαντικές πληροφορίες: ορισμένα σημεία του κειμένου έχουν τροποποιηθεί ώστε να εναρμονιστούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ΣΕΣΑ.

Διεθνές Ομόλογο Ορολογίας

Αν το βρείτε ως μπόνους, είτε πρόκειται για ένα βραβείο ή μια ανταμοιβή, το μπόνους εγγραφής είναι μια διεθνής ορολογία που ξεκίνησε από το ηνωμένο βασίλειο και ο στόχος είναι να ανταμείψει bookmakers για τους νέους παίκτες που προτιμούν την πλατφόρμα τους. Αν στοιχηματίζετε σε διεθνείς bookmakers, μπορείτε επίσης να το δείτε με την ακόλουθη ορολογία::

– Στοίχημα Μπόνους-Μπόνους καλωσόρισμα-μπόνους μητρώο
– Πακέτο καλωσορίσματος
– Μπόνους στοίχημα

Έτσι, την επόμενη φορά που θα πληρούν τους παραπάνω όρους (για το stoixima greeklish μπόνους ανεμιστήρες), μην διστάσετε, Bookmakers.gr ήδη σας ενημέρωσε!

Τι πρέπει να δείτε πριν από την αποδοχή ενός μπόνους κατάθεσης.

Τι πρέπει να δείτε πριν από την αποδοχή ενός μπόνους κατάθεσης.Όσο ελκυστικά και αν εμφανίζονται τα μπόνους, κανείς δεν θα σας δώσει απλά ένα ποσό, επειδή το προτιμήσατε. Όλες οι προσφορές έχουν κάποιους όρους για να ολοκληρωθεί πριν από την ανάληψη των χρημάτων. Πριν από την αποδοχή οποιουδήποτε μπόνους κατάθεσης, ελέγξτε πρώτα τα εξής:

  1. Μετακύληση

Ένα μπόνους κατάθεσης 100% έως € 100 δεν σημαίνει ότι όλα είναι ίσα. Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες φορές θα πρέπει να στοιχηματίσετε ή να πάει στη φυλακή. Ένας καλός αριθμός στοιχημάτων ή επανεπένδυσης, όπως ο διεθνής όρος, είναι 5 έως 6 φορές το ποσό μπόνους και την αρχική κατάθεση. Για παράδειγμα, καταθέτετε 100, παίζετε 200 και πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα συνολικής αξίας € 1000.

2. Ελάχιστες επιδόσεις

Η ελάχιστη απόδοση είναι συνήθως μεταξύ 1.50 και 2.00, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα με ελάχιστη πιθανότητα 1.50-2.00 για να θεωρηθεί έγκυρη. Αυτό είναι ένας περιορισμός στο στοίχημα για τα μπόνους σας, και αν δεν το συνειδητοποιήσετε, αυτό μπορεί να σας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Αν το στοίχημα με αποδόσεις χαμηλότερες από εκείνες που εμφανίζονται στους όρους και, στη συνέχεια, το στοίχημα δεν θα μετράνε για την επανεπένδυση, ενώ μερικοί μπορεί να θεωρηθεί παραβίαση των όρων και θα χάσετε το μπόνους.

3. Μορφές παρουσίασης

Μερικοί δεν προσφέρουν το μπόνους κατάθεσης με Skrill ή Neteller ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και να χρηματοδοτήσει το λογαριασμό σας μόνο με τρόπους που θα σας επιτρέψει να πάρετε το μπόνους.

4. Οι αγορές τυχερών παιχνιδιών που εμπλέκονται.

Αγορές όπως ασιατικό χάντικαπ ή ειδικά στοιχήματα μπορεί να μην είναι επιλέξιμες για να πληρούν τις απαιτήσεις. Μερικοί δεν έχουν καν στοιχήματα ανατροπής σε live στοιχήματα.

5. Κωδικοί προώθησης.

Οι υπάρχοντες bookmakers πρέπει να συμπληρώσουν έναν ειδικό κωδικό προώθησης για να ενεργοποιήσουν το μπόνους και να εμφανιστούν στο λογαριασμό τους.

6. Ενεργοποίηση του μπόνους e-mail.

Ένα σημείο που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε πολλές περιπτώσεις, για να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας, πρέπει να στείλετε ένα email στο Τμήμα Εξυπηρέτησης εντός προκαθορισμένης προθεσμίας (π.χ. 48 ώρες). Εάν δεν στείλετε το email εντός της καθορισμένης προθεσμίας, μπορεί να χάσετε το μπόνους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here