ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Εξετάσεις στον Άρη και επιστροφή στις προπονήσεις για τους Βεργίνη και ΜακΓκι (pics)


Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Άρη μετά το χθεσινό(10/9) ρεπό και ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε τους Βεργίνη και ΜακΓκι να προπονούνται κανονικά. Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι “κίτρινοι”.

Μετά την χθεσινή “ανάσα” ξεκούρασης οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενώ το πρόγραμμα τους είχε και νέες αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έγιναν στο Αλεξάνδρειο από τον γιατρό, Σωτήριο Βαρλάμη και υπό την επίβλεψη του Ειδικού Παθολόγου(Υπεύθυνου για τη φυσιολογική μεταβολική λειτουργία και πρόληψη μεταβολικών διαταραχών), Γιάννη Χαριζάνη, που αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας των «κίτρινων». Συγκεκριμένα όπως εξήγησε ο κ. Χαριζάνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη(www.arisbc.gr) οι εξετάσεις αυτές είναι απολύτως εξειδικευμένες κι έχουν σχέση με το ενεργειακό ισοζύγιο, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν τη μεταβολική λειτουργία και να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην απόδοση του κάθε αθλητή και της ομάδας συνολικά, διορθώνοντας πιθανές διαταραχές».

Εκτός όμως από τις εξετάσεις το πρωί, οι “κίτρινοι” είχαν και προπόνηση το απόγευμα στην οποία ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε με χαρά τους Δημήτρη Βεργίνη και Γκάρι ΜακΓκι να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να προπονούνται κανονικά. Από την άλλη, ο Βαλάντης Κουρτίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics