ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (pic)Τα εισιτήρια διαρκείας τους για την σεζόν 2018-'19 θα μπορούν να παραλαμβάνουν από σήμερα(10/9) οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Όσοι “πράσινοι” φρόντισαν μέσα στο καλοκαίρι να “κλείσουν” μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για την σεζόν 2018-'19 θα μπορούν από σήμερα να πάρουν τα “μαγικά” χαρτάκια καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει: «Ξεκίνησε από σήμερα (10/9) η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την νέα αγωνιστική περίοδο από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολυτελή θήκη, την οποία κοσμεί χαραγμένο το επετειακό σήμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τα εκατό χρόνια ιστορίας.
Γι’ αυτούς, αλλά και για εκείνους που έχουν δηλώσει ως τρόπο παράδοσης της κάρτας τους την αποστολή της με courier, το κατάστημα του PAOSHOP στην Λ. Αλεξάνδρας επιφυλάσσει μια σπουδαία έκπληξη. Με την επίδειξη του διαρκείας, παρέχεται έκπτωση 20% για όλα τα αγαπημένα πράσινα προϊόντα με αγορές άνω των 20 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για την τρέχουσα εβδομάδα (Δευτέρα 10/9 με Σάββατο 15/9)!
Be part of the #Green Century».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics