ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωσε τρεις συμφωνίες με ξένους και τους Καμαριανό και Δίπλαρο ο Πανιώνιος


Μετά τη λύση του διοικητικού προβλήματος της ομάδας και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κρις Χουγκάζ, η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την υλοποίηση των συμφωνιών της με τους Ντέβιον Μπέρι, Τζέιμι Σκιν και Νέιτ Μπριτ, την ενεργοποίηση του συμβολαίου του Νίκου Καμαριανού και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο.

Αφού βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας η διοίκηση του Πανιωνίου “τρέχει” για να στελεχώσει την ομάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε ένα μήνα. Μετά λοιπόν, την συμφωνία με τον Κρις Χουγκάζ, ο οποίος θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου την φετινή σεζόν, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την υλοποίηση των συμφωνιών της με τους Ντέβιον Μπέρι, Τζέιμι Σκιν και Νέιτ Μπριτ, την ενεργοποίηση του συμβολαίου του Νίκου Καμαριανού αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος θα είναι κανονικά σήμερα(4/9) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των “κυανέρυθρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την υλοποίηση των συμφωνιών και των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί με τους Αμερικάνους παίκτες, Devion Berry, Jamie Skeen και Nate Britt. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ απέστειλε αεροπορικά εισιτήρια στους τρεις παίκτες και η άφιξη τους στην Ελλάδα, έχει προγραμματισθεί να γίνει σταδιακά, μέχρι το τέλος της τρεχούσης εβδομάδας.
Σε ισχύ τίθεται και το συμβόλαιο του Νίκου Καμαριανού.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Δίπλαρο
Παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Δίπλαρος στην περίοδο 2018-2019, με την υπογραφή νέου, μονοετούς συμβολαίου. Ο Δίπλαρος θα συμμετάσχει στην έναρξη της προετοιμασίας, σήμερα (4/9), στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (17.30). Στην πρώτη προπόνηση, θα συμμετέχουν οι Δημητρακόπουλος, Ρουμελιώτης, Τόλιας, Καμαριανός και Καμπερίδης.
Άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Κρίς Χουγκάζ, θα είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics