ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόταση της ΚΑΕ Πανιώνιος στον Αλευρογιάννη να μείνει στην ομάδα


Τα διοικητικά προβλήματα και ο αγώνας “επιβιώσης” στον Πανιώνιο δεν έχουν τελειωμό και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στη σημερινή(1/9) γενική συνέλευση των μετόχων η ΚΑΕ έκανε πρόταση στον Σταύρο Αλευρογιάννη να μείνει στην ομάδα.

Ένα μήνα πριν την έναρξη της φετινής Basket League ο Πανιώνιος είναι στον “αέρα” καθώς μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη και μετά την... αυθημερόν συμφωνία και παραμονή του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στη διοίκηση των “κυανέρυθρων” η ομάδα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Με αφορμή λοιπόν, τη νέα δυσάρεστη εξέλιξη πραγματοποιήθηκε σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων στο Δημοτικό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης παρουσία και 200 φιλάθλων της ομάδας και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος έγινε πρόταση στον Σταύρο Αλευρογιάννη να παραμείνει προκειμένου να σωθεί η ομάδα και εκείνος επιφυλάχθηκε αν απαντήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, παρουσία και 200 φιλάθλων. Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν για όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα για την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, ενώ παρουσίασαν και τις τρείς επιλογές που υπήρχαν για το μέλλον της εταιρίας και της ομάδας μπάσκετ.
Στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Σταύρο Αλευρογιάννη,προτάθηκαν τα εξής:
1. Να παραμείνει στην διοίκηση της ΚΑΕ και να βοηθήσει στην οικονομική βιωσιμότητα της, έχοντας αφενός τον πλήρη,οικονομικό έλεγχο και αφετέρου να κάνει την αγωνιστική διαχείριση, με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων.
2. Να παρουσιάσει ομάδα που θα ελκύσει τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ταυτόχρονα θα εκπέμπει αγωνιστική υγεία.
Ο κ. Αλευρογιάννης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, αφού εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα με σκοπό να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι έτοιμος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο δημιουργίας της ομάδας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και περιμένει την οποιοδήποτε Πανιώνια συνδρομή.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics