ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωσε τον Κονγκολέζο Κράιστ Ουάμπα ο Άρης (pics)


Έναν νεαρό ταλαντούχο παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Άρης με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Κονγκολέζο Κράιστ Ουάμπα.

Ο 18χρονος Κονγκολέζο ήρθε πέρυσι στην Ελλάδα και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαλογιάννη στον Αστέρα Σίνδου ενώ τους τελευταίες μήνες συμμετέχεις στις προπονήσεις και την προετοιμασία του Άρη. Σήμερα(30/8) λοιπόν, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κράιστ Ουάμπα, τον οποίο ανακάλυψε μέσα από το Athlenda Career Program.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Christ Wamba Bouassou Joachim Mossai Fiddle. O Christ Wamba αγωνίζεται στις θέσεις “2”-”3”-”4”, έχει ύψος 2,01μ. και είναι γεννημένος στις 11/12/2000 στο Κονγκό.

Ο ΑΡΗΣ θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του Κονγκολέζου guard/forward, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε σχολείο της πατρίδας του και στη συνέχεια πραγματοποίησε το ταξίδι στην Ευρώπη, για να μπορέσει να αγωνιστεί επαγγελματικά.
Έφτασε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη πέρυσι (προπονήθηκε κοντά στον Γιώργο Μπαλογιάννη στον Αστέρα Σίνδου) και τους τελευταίους μήνες συμμετέχει στις προπονήσεις και την προετοιμασία του ΑΡΗ, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου και του τεχνικού του επιτελείου.

Η ομάδα ξεχώρισε τον παίκτη μέσα από το Athlenda Career Program και τα σωματικά του προσόντα και η πρόοδος που έδειξε στις προπονήσεις έπεισαν τον προπονητή του ΑΡΗ να τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά. Πλέον ο Christ Wamba αποτελεί μέλος της οικογένειας των “κίτρινων”.
Πρόκειται για έναν αθλητή με εντυπωσιακά σωματικά και αθλητικά προσόντα και μεγάλη θέληση, που αντικατοπτρίζει την επιλογή του ΑΡΗ να επενδύσει στο μέλλον, στηρίζοντας νέα και ταλαντούχα παιδιά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics