ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Πιο νωρίς από ποτέ η προετοιμασία του ΆρηΠιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά αλλά και από όλες τις άλλες ομάδες θα ξεκινήσει φέτος ο Άρης την προετοιμασία του καθώς η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για τις 13 Αυγούστου. Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά προετοιμασίας.

Σε 10 μέρες από σήμερα(3/8) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη καθώς η ΚΑΕ ενημέρωσε πως η πρώτη συγκέντρωση του Βαγγέλη Αγγέλου και των παικτών του θα γίνει στις 13 Αυγούστου, Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα ξεκινάει τόσο νωρίς την προετοιμασία της ενώ θα ξεκινήσει και πιο νωρίς από τις άλλες ομάδες.
Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς και συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τους Καστοριά, Ολυμπιακό, Πίναρ Καρσίγιακα, Ίστανμπουλ και Κολοσσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις 13 Αυγούστου, νωρίτερα δηλαδή από κάθε άλλη χρόνια θα ξεκινήσει φέτος η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, ενώ η ομάδα μας θα δώσει συνολικά πέντε φιλικά παιχνίδια μέχρι τον πρώτη επίσημη αναμέτρηση της νέας σεζόν, κόντρα στη Dinamo Tbilisi (20/09) στη Γεωργία, για τον Α' Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας:
10-11/08 Ιατρικές εξετάσεις παικτών
13/08 Πρώτη προπόνηση
14-15/08 Εργομετρικός έλεγχος παικτών
23/08- 31/08 Προετοιμασία στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς
29/08 Φιλικός αγώνας με τη Καστοριά (κεκλεισμένων των θυρών στο Άργος Ορεστικό)
31/08 Μετάβαση στο Μέτσοβο και προπόνηση
01/09 Φιλικός αγώνας με τον Ολυμπιακό (κεκλεισμένων των θυρών στο Μέτσοβο)
06/09 Φιλικός αγώνας με την Pinar Karşıyaka (κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”)
12/09 Φιλικός αγώνας με την Istanbul BB (κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”)
15/09 Φιλικός αγώνας με τον Κολοσσό (κεκλεισμένων των θυρών στα Τρίκαλα)».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics