ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Δ. Γιαννακόπουλος σε Αλαφούζο: «Είσαι ότι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού»Τα “πυρά” του στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτηρίζοντας τον αρχινταβατζή του Παναθηναϊκού και τονίζοντας πως είναι ότι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορία της ομάδας.

Με την ιδιότητα του προέδρου του Ερασιτέχνη ο κ. Γιαννακόπουλος με δήλωσή του και αναφερόμενος στην κατάσταση του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε με έντονους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, χαρακτηρίζοντας τον αρχινταβατζή του συλλόγου αλλά και ότι χειρότερο έχει υπάρξει στην ιστορία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει: «Προ δύο μηνών, μέσα σε όλες τις δυσκολίες και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες που κάνω για το τμήμα μπάσκετ, ανέλαβα τον Ερασιτέχνη έχοντας να αποπληρώσω περί των 3,5 εκατομμυρίων χρέους που είχαν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και το να οργανωθεί με επαγγελματικά πρότυπα ώστε να επιστρέψει στους τίτλους.

Όντως δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται αποτελέσματα. Δυστυχώς, μέσα σε όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς τρικλοποδιές ενός ανθρώπου, που εκτός από καταστροφέας του ποδοσφαιρικού τμήματος, άγεται και φέρεται ως αρχινταβατζής του συλλόγου...τον Ιωάννη Αλαφούζου.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μέχρι τώρα μοναδικά έσοδα του Ερασιτέχνη προκύπτουν από τα ποσοστά που αποδίδουν ΚΑΕ και ΠΑΕ, όπως και από τα πενιχρά έσοδα ενοικίασης του μοναδικού μας περιουσιακού στοιχείου. Του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αναλαμβάνοντας τον Ερασιτέχνη έμαθα ότι κάποιοι έχουν υπογράψει συμβάσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη που δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ να εξοφλήσει ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (611.000 ευρώ) ΣΕ 60 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε και αντιπροτείναμε λιγότερες δόσεις, ώστε να μην την φέρουμε σε δύσκολη θέση.
Η απάντησή της εμμέσως πλην σαφώς ήταν "πηγαίνετε μας στα δικαστήρια". Όσο και να μην είναι αυτή μια παναθηναϊκή λύση, από την στιγμή που και η μέχρι "χθες" λαλίστατη θύρα 13 έχει σωπάσει και από ότι φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται, αυτή είναι η μοναδική πλέον λύση. Ιωάννη Αλαφούζε, είσαι ότι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορίας αυτού του Συλλόγου. Ούτε εχθροί δεν έχουν φερθεί έτσι ανά τα χρόνια...εσύ πλέον είσαι και με την βούλα.

Δημήτρης Π.Γιαννακόπουλος Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics