ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Επιβεβαίωσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ο Παππάς (pic)Ανήμερα των γενεθλίων του ο Νίκος Παππάς επέλεξε με ένα... εορταστικό και... αποκαλυπτικό ποστ του στο Instagram να επιβεβαιώσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει διαρρεύσει πως ο Νίκος Παππάς και ο Παναθηναϊκός Superfoods “τα βρήκαν” και θα συνεχίσουν μαζί και ο 28χρονος γκαρντ επέλεξε ανήμερα των γενεθλίων του να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram “ανέβασε” μια διπλή φωτογραφία, στην οποία στη μισή είναι από από την παιδική του ηλικία και στην άλλη μισή από το ΟΑΚΑ κρατώντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων έγραψε πως “Είμαι εδώ οπού ονειρευόμουν να είμαι από παιδάκι... και θα συνεχίσω να είμαι”.

Συγκεκριμένα, στο ποστ του ανέφερε: «Ανεβάζω αυτή τη φωτό για 3 λόγους: 1ος και πιο σημαντικός, επιβάλλεται να έχω κι εγώ στο ινστα μια φωτογραφία από πιτσιρίκος και να μου γράφετε από κάτω σχόλια για το πόσο γλυκουλίνος ήμουν. 2ος λόγος γιατί σήμερα έχω γενέθλια και γίνομαι 28 χρονών ταλέντο και πρέπει να μου ευχηθείτε από κάτω. 3ος λόγος,άπλα για να μου θυμίσω ότι τα καταφερα. Είμαι εδώ οπού ονειρευόμουν να είμαι από παιδάκι... και θα συνεχίσω να είμαι».

Η φωτογραφία και το κείμενο που πόσταρε ο Νίκος Παππάς


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics