ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Παναθηναϊκός: Διπλό «όχι» του Παππά για την ανανέωση


Αρνητική εξέλιξη έχει το θέμα της παραμονής του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς αρνήθηκε και τις δύο δελεαστικές προτάσεις της διοίκησης και πλέον οι “πράσινοι” θα κοιτάξουν άλλες λύσεις για την θέση “2”.

Και ενώ αρχικά όλα έδειχναν πως ο Νίκος Παππάς και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσουν μαζί τελικά έγινε η... έκπληξη. Εδώ και λίγες μέρες οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις για την παραμονή του 28χρονου γκαρντ στην ομάδα και συγκεκριμένα πριν μια εβδομάδα του κατέθεσαν πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (1+1+1+1 με οψιόν της ομάδας) με αύξηση των αποδοχών του κάθε χρόνο, οι οποίες θα έφταναν συνολικά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η πλευρά του Παππά δεν δέχθηκε εκείνη την πρόταση καθώς ήθελε «κλειστό» συμβόλαιο. 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods επανήλθε με νέα πρόταση αυτή τη φορά για «κλειστό» συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές που θα έφταναν στο 1,3 εκατ. Ευρώ, 600.000 για τον πρώτο χρόνο και 700.000 για τον δεύτερο. Όμως, και σε αυτή την πρόταση η πλευρά του Νίκου Παππά δεν απάντησε θετικά και μοιραία ο Παναθηναϊκός Superfoods θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να καλύψει την θέση “2”.
Εν τω μεταξύ, η διπλή άρνηση του Νίκου Παππά έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics