ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Παπανικολάου: «Δεν πάει πιο ψηλά, με τον Ολυμπιακό είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι»Ο Κώστας Παπανικολάου θα φοράει τα “ερυθρόλευκα” για άλλα τρία χρόνια και μιλώντας μετά το ραντεβού του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την ανανέωση της συνεργασίας τους μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα μπορούσε να πάει πιο ψηλά γιατί με τον Ολυμπιακό είναι στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

Στη δεύτερη συνάντηση των δύο πλευρών επήλθε η συμφωνία με αποτέλεσμα ο διεθνής φόργουορντ να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια. Βγαίνοντας λοιπόν, από τα γραφεία της εταιρείας των αδερφών Αγγελόπουλων μίλησε στους δημοσιογράφους για την ανανέωση της συνεργασίας του και την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα αλλά και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, του οποίου η παραμονή στην ομάδα εκκρεμεί.

Αρχικά, μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια, ανέφερε: «Όλα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Είχαμε μαι συζήτηση και συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε ευχαριστημένοι και οι δύο θέλω να πιστεύω. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Για το γεγονός πως χρειάστηκαν δύο ραντεβού με την διοίκηση του Ολυμπιακού για να επέλθει τελικά η συμφωνία, είπε: «Θέλαμε να τα πούμε κι από κοντά για να βρεθούμε και πρόσωπο με πρόσωπο. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και όλα καλά. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια που έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές και ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε νέες επιτυχίες».

Όσον αφορά στο κίνητρο που έχει και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Και μόνο η παρουσία στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη, είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Από εκεί και πέρα, ήταν θέληση τόσο δική μου όσο και των προέδρων να συνεχίσω. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική. Οι πρόεδροι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είναι ο επόμενος που θα συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να συζητήσει την παραμονή του στον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ευχή για μένα, είναι να συνεχίσει κι ο Ιωάννης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Το ξέρει και ο ίδιος ότι και εγώ και όλα τα παιδιά στην ομάδα θέλουμε να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι κι οι πρόεδροι από την πλευρά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει συμφωνία».Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics