ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης στους φιλάθλους της ομάδας για να δώσουν αίμα για τους πληγέντεςΌλος ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και ανάμεσά τους και η ΚΑΕ Άρης, η οποία απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει αίμα για τους τραυματίες των πυρκαγιών.

Εκτός από την βοήθεια σε φάρμακα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης οι πληγέντες των φονικών πυρκαγιών χρειάζονται και αίμα καθώς πολλοί από αυτούς είναι τραυματίες. Η ΚΑΕ Άρης λοιπόν, με ανακοίνωσή της απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες των πυρκαγιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί όσους φίλους της ομάδας μας μπορούν, να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες των φονικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Αττική. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα, αναφέροντας το λογαριασμό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (στον αριθμό 13448). Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν με εντολή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πυρόπληκτων, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics