ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Παραμένει στο Αρτάκης μέχρι την κατεδάφιση ο Πανιώνιος


Δύο μήνες πριν την έναρξη της φετινής Basket League η διοίκηση του Πανιωνίου ενημέρωσε πως η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κλειστό της Αρτάκης μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα κατεδάφισης και στη συνέχεια θα μετακομίσει σε άλλο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος δεν έχει βρει ακόμα σε πιο γήπεδο θα αγωνίζεται όμως εξασφάλισε και άλλο λίγο χρόνο καθώς με απόφαση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη αποφασίστηκε οι “κυανέρυθροι” να συνεχίσουν να προπονούνται και να αγωνίζονται στο κλειστό της Αρτάκης μέχρι να ξεκινήσει η κατεδάφιση του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την σημερινή απόφαση του να παραχωρήσει κατά αποκλειστικότητα την χρήση του Δημοτικού γυμναστηρίου στην ομάδα μπάσκετ για τις προπονήσεις, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της, μέχρι την έναρξη της κατεδάφισης του, τους επόμενους μήνες, καθώς και για την πρωτοβουλία που θα αναλάβει στην εξέρευση άλλου κλειστού γηπέδου και το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη και μόνιμη έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, έως την αποπεράτωση του νέου κλειστού γηπέδου που θα κατασκευσθεί στον χώρο του υπάρχοντος.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics