ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

«Χαμός» για ένα διαρκείας, πάει για μεγάλο ρεκόρ ο Παναθηναϊκός !


Πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά δείχνουν φέτος οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και την επιθυμία τους να έχουν μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ καθώς υπάρχει αύξηση 200% μέσα σε μια εβδομάδα στα εισιτήρια διαρκείας και η διοίκηση αναμένει νέο μεγάλο ρεκόρ.

Μια “ανάσα” από το να ξεπεράσει τον περσινό μεγάλο αριθμό των 7.500 διαρκείας και να σημειώσει νέο μεγάλο ρεκόρ με τον μεγάλο στόχο των 10.000 είναι ο Παναθηναϊκός καθώς ο κόσμος της ομάδας δείχνει τεράστια επιθυμία για να “κλείσει” μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ την σεζόν 2018-'19. Ενδεικτικό της επιθυμίας τους για ένα διαρκείας είναι το γεγονός πως μετά την απόκτηση των Ιωάννη Παπαπέτρου και Κιθ Λάνγκφορντ γίνεται “χαμός” και μέσα σε μια εβδομάδα από την Παρασκευή 13 Ιουλίου έως την Πέμπτη 19 του μήνα υπήρξε αύξηση 200% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα !

Μάλιστα, παρόλο που είναι περίοδος διακοπών το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου και ενώ τα εκδοτήρια ήταν κλειστά πουλήθηκαν πάνω από 100 εισιτήρια διαρκείας μέσω της www.viva.gr. Επίσης, παρατηρείται μεγάλη αύξηση και στα οικογενειακά διαρκείας όπου υπάρχει μια καταπληκτική προσφορά. Με την αγορά εισιτηρίου για έναν γονιό και ένα παιδί υπάρχει έκπτωση 30% στα εισιτήριά τους, ενώ για έναν γονιό και δύο παιδιά η έκπτωση στα εισιτήριά τους είναι 40% !

Είναι ολοφάνερο πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και να αναμένει το μεγάλο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας καθώς με την ανανέωση του Νίκου Παππά και την αναμενόμενη από στιγμή σε στιγμή ανακοίνωση για την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη θα υπάρξει νέο “χτύπημα” για τα “μαγικά” χαρτάκια. Άλλωστε, με γρήγορους ρυθμούς φεύγουν τα πιο οικονομικά διαρκείας ενώ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και τα πιο ακριβά εισιτήρια.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics