ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Στήριξη στους πληγέντες από τις εταιρείες του Δ. ΓιαννακόπουλουΣύσσωμοι οι Έλληνες προσπαθούν να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας στην ανατολική Αττική και ανάμεσα σε αυτούς και ο όμιλος Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και ανακοίνωσε πως οι δύο εταιρείες εταιρείες του ομίλου είναι στο πλευρό των πληγέντων.

Όλος ο κόσμος προσπαθήσει να βοηθήσει όσο μπορεί τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και ανάμεσά τους η οικογένεια του Γιαννακόπουλου. Ήδη από την πρώτη στιγμή οι δύο εταιρείες του ομίλου του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων και στη συνέχεια θα διαθέσουν βαν με είδη πρώτης φροντίδας όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια και αλλά φάρμακα, τα ποια θα διανεμηθούν στα κέντρα συλλογής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου Γιαννακόπουλου αναφέρει: «Οι εταιρείες Βιανέξ και Βιάν του Ομίλου Γιαννακόπουλου, είναι από την πρώτη στιγμή κοντά στους πληγέντες των τραγικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικης, καταγράφοντας τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη σε συνεργασία με τους επισήμους φορείς και Δήμους.
Αρχικά θα διαθέσει βαν με είδη πρώτης φροντίδας όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια και αλλά φάρμακα, τα ποια θα διανεμηθούν στα κέντρα συλλογής.
Η καταγραφή παρόμοιων αναγκών θα συνεχιστεί ώστε η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ να είναι συνεχώς δίπλα σε όλους οσους δοκιμάζονται αυτές τις ώρες».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics