ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Μεγάλη συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Athlenda (pic)


Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με την Athlenda, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Άλλον έναν “σύμμαχο” στην εύρεση ταλέντων έχει από σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε την συνεργασία της με την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων του Λάζαρου Παπαδόπουλου, την Athlenda. Μάλιστα, ήδη η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2018-2019, ο 25χρονος φόργουορντ Τζαμάλ Τζόουνς είναι ο πρώτος που εντάσσεται στην ομάδα μέσω του Athlenda Career Program.

Εν τω μεταξύ, για την συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Athlenda μίλησαν ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης. Και οι δύο δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την συνεργασία, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην Athlenda και στάθηκαν στο πόσο χρήσιμη είναι αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία της με το Athlenda (www.athlenda.com), την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων, την οποία θα χρησιμοποιήσει στα πλαίσια της στελέχωσης της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε ήδη επίσημο JOB OPENING μέσα στην πλατφόρμα του Athlenda (www.athlenda.com), δημιουργώντας μία ακόμη προοπτική επιλογής ταλέντων υψηλών προδιαγραφών από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε αθλητές που έχουν απίστευτη θέληση και ικανότητες, να διεκδικήσουν το όνειρό της συμμετοχής σε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Athlenda.com, δήλωσε: «Tο Athlenda είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο γιατί δίνει άμεση πληροφόρηση και δημιουργεί μία νέα δυνατότητα επιλογής αθλητών. Νομίζω ότι είναι ένα εργαλείο που είναι πραγματικά χρήσιμο και θέλω να το αξιοποιήσουμε».

Ο Team Manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης αναφερόμενος στη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το Athlenda.com τόνισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από το Athlenda, έχουμε την ευκαιρία να βρούμε πραγματικά αθλητικά μπασκετικά διαμάντια έτσι ώστε να τα φέρουμε στην ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Athlenda και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία».

Δείτε ΕΔΩ το video με τις δηλώσεις των Νίκου Σταυρόπουλου και Τέλη Ζουρνατσίδη για τη συνεργγασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Athlenda.

Ήδη η πρώτη μεταγραφή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2018-2019 είναι πραγματικότητα με τον 25χρονο forward Jamal Jones, να είναι ο πρώτος που εντάσσεται στην ομάδα μέσω του Athlenda Career Program».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics