ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

Παναθηναϊκός: Δεν απάντησε ο Καλάθης, προχωράει στο plan b


Ο Νικ Καλάθης δεν απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods στην προθεσμία που είχε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής(22/6) και παρόλο που το θέμα της παραμονής του δεν έχει κλείσει οριστικά η διοίκηση και ο Τσάβι Πασκουάλ προχωράνε στο plan b.

Εδώ και μέρες ο ομογενής γκαρντ είχε δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από την διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods και είχε περιθώριο μέχρι την Παρασκευή(22/6) να δώσει την απάντησή του. Αυτή δεν... ήρθε καθώς ο Νικ Καλάθης θέλει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όμως, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν μπορεί να περιμένει για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν ειδικά για μια θέση τόσο κομβικής σημασίας όσο αυτή του Καλάθη.
Πλέον, αν και το θέμα της παραμονής του στην ομάδα δεν έχει “κλείσει” οριστικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Τσάβι Πασκουάλ από σήμερα(23/6) προχωρούν στο plan b με δεδομένο πως ο Νικ Καλάθης δεν θα είναι στην ομάδα και ξεκινούν το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του σε μια θέση άκρως σημαντική. Μάλιστα, από το θέμα του Καλάθη επηρεάζονται και οι υπόλοιπες “ανοικτές” υποθέσεις συμβολαίων του Παναθηναϊκού Superfoods για αυτό και στον Εξάστερο δεν σκοπεύουν να αφήσουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics