ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Και ο Μπουρούσης στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού (pics)


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές της δεύτερης περιόδου του Summer Camp της PAO BC Academy καθώς ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφθηκε την Ακαδημία του Παναθηναϊκού Superfoods και έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Οι επισκέψεις σπουδαίων παικτών στην Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods καθώς σήμερα οι νεαροί αθλητές είχαν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ επισκέφθηκε το camp της Ακαδημίας και τα παιδιά πήραν μεγάλη χαρά καθώς μίλησαν για αρκετή ώρα μαζί του και πήραν πολύτιμες συμβουλές από εκείνον ενώ δεν έλειψαν και οι... απαραίτητες φωτογραφίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Superfoods αναφέρει: «Με μια όμορφη έκπληξη για τους νεαρούς αθλητές ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! Ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφθηκε το camp της Ακαδημίας και διασκέδασε μαζί με τα παιδιά.

Ο διεθνής σέντερ ήταν ευδιάθετος και ζήτησε από έναν νεαρό αθλητή να κάνει ένα σουτ το οποίο ήταν εύστοχο, με τους υπόλοιπους αθλητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Με αυτή την αφορμή, ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στα παιδιά ότι είναι πολύ σημαντικό να χειροκροτούν τους συμπαίκτες τους και όταν αυτοί ευστοχούν αλλά κυριώς όταν αστοχούν. Ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods, συνέχισε, εξηγώντας στα παιδιά ότι πρέπει να δίνουν αυτοπεποίθηση στο συμπαίκτη τους, να τον χειροκροτούν ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και να επιδεικνύουν πάντοτε ομαδικότητα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στον Γιάννη Μπουρούση και φωτογραφήθηκαν με αυτόν.

Αύριο συνεχίζεται η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy με περισσότερο μπάσκετ, προπόνηση και εκπλήξεις για τα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp της PAO BC Academy πατήστε εδώΓια εγγραφές τις επόμενες περιόδους (2-6 Ιουλίου, 9-13 Ιουλίου) πατήστε εδώ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics