ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού στην Εθνική (pic)


Μια μέρα με την επίσημη πρεμιέρα της στις προπονήσεις για το τρίτο “παράθυρο” των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου η Εθνική Ανδρών δέχθηκε την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Στη σημερινή(21/6) δεύτερη μέρα της προετοιμασίας της για τους αγώνες με Ισραήλ και Εσθονία η Εθνική Ανδρών δέχθηκε την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στη σημερινή πρωινή της προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Βασιλειάδης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παίκτες, τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσπάθειά της και τους ευχήθηκε για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνολική προσπάθεια που έχετε κάνει, την επιτυχημένη πορεία που έχετε και κυρίως για το ότι είσαστε εδώ με την ίδια όρεξη και διάθεση μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν. Είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες, αυτή η έντονη διαμάχη που εξελίσσεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει επιπτώσεις, όμως το χαμόγελό σας όταν βρίσκεστε με την Εθνική λέει πολλά. Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο κύπελλο που έχετε ήδη βάλει τις βάσεις για να την πετύχετε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics