ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Με Πασκουάλ και φιλανθρωπικό χαρακτήρα η τελετή λήξης της PAO BC Academy (pics)


Η επιτυχημένη φετινή σεζόν της Ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods έκλεισε σήμερα(30/6) με την τελετή λήξης στην οποία έδωσε το παρών και ο Τσάβι Πασκουάλ αλλά και με δύο σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις.

Και η φετινή σεζόν της PAO BC Academy ήταν άκρως επιτυχημένη σεζόν και έκλεισε το πρωί του Σαββάτου στο παρκέ του ΟΑΚΑ με τους Τσάβι Πασκουάλ και Μάνο Παπαδόπουλο να δίνουν το παρών και να βραβεύουν τον προπονητή της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού Superfoods, Γιάννη Σιούτη αλλά και την ομάδα για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μάλιστα, η σημερινή τελετή λήξης, στην οποία κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς έγιναν δύο πολύ σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις. Σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Ηπατίτιδα C οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ντριμπλάραν με μια μπάλα το καθένα ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΝΟΣΟ ενώ η δεύτερη δράση της εκδήλωσης ήταν το πρώτο τζάμπολ αγάπης που διοργανώθηκε στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ από την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Πέντε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού μπήκαν στο παρκέ και μαζί με δέκα αθλητές της Ακαδημίας μας συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Με την τελετή λήξης της PAO BC Academy έφτασε στο τέλος της ακόμα μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά για την Ακαδημία.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (30/6) στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, είχε κοινωνικό χαρακτήρα με δύο πολύ σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις. Μετά την είσοδο και την παρουσίαση των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ ακολούθησε η βράβευση της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού, η οποία πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, παρέδωσε το βραβείο στον προπονητή της παιδικής ομάδας, Γιάννη Σιούτη και αμέσως μετά ο Μάνος Παπαδόπουλος βράβευσε την ομάδα, παραδίδοντας το σχετικό έπαθλο στον αρχηγό της, Μάνο Κοντούδη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα παιδιά να μπαίνουν στο παρκέ, ντριμπλάροντας με μια μπάλα το καθένα ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΝΟΣΟ, σε μια ενέργεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Ηπατίτιδα C. Την ενέργεια συνδιοργάνωσε η PAO BC Academy και ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» και προλόγισε ο κ. Βαβελίδης, συντονιστής δράσεων του Συλλόγου.
Μετά το τέλος της δράσης, σειρά είχαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της Ακαδημίας μας, οι οποίοι πήραν μέρος σε διαγωνισμούς σουτ (με τη χρήση shoot-a-way gun) και αγώνες 3on3.

Η τελευταία δράση της εκδήλωσης ήταν το πρώτο τζάμπολ αγάπης που διοργανώθηκε στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ από την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Πέντε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού μπήκαν στο παρκέ και μαζί με δέκα αθλητές της Ακαδημίας μας συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπάσκετ που συγκίνησε τους καλεσμένους και κέρδισε το θερμό τους χειροκρότημα.
Η τελετή λήξης της Ακαδημίας έκλεισε με την ομαδική φωτογραφία, με όλους τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό της PAO BC Academy να «μπαίνουν στο πλάνο» και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο!».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics