ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Το «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο ΓιαννακόπουλοΤα συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για την απώλεια του πατριάρχη της Παύλου Γιαννακόπουλου έρχονται το ένα μετά το άλλο ενώ και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “αποχαιρέτησε” τον σπουδαίο άνθρωπο και επιχειρηματία μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Λίγες ώρες μετά την είδηση της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε και δημόσια τον σπουδαίο άνθρωπο, επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα λέγοντας: «Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά».

Δείτε παρακάτω το Tweet του Αλέξη Τσίπρα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Επαληθευμένος λογαριασμός
 @PrimeministerGR
πριν από 2 ώρες
Περισσότερα
Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics