ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Μπλατ: «Με όλη μου την καρδιά και την ψυχή για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του»


Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως είναι τιμή, περηφάνια αλλά και πρόκληση το ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των “ερυθρολεύκων”.

Παράλληλα, με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την συμφωνία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον επιτυχημένο κόουτς, ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας(www.olympiacosbc.gr), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να ανήκω στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω μέρος της μεγάλης παράδοσης των επιτυχιών, αλλά και της ιστορίας που έχουν γράψει πολύ μεγάλοι αθλητές και προπονητές, είναι τεράστια.

Βρίσκω αυτή την πρόκληση και ευκαιρία που έχω, να με γεμίζει από περηφάνια, αλλά και να μου δίνει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να κάνω το καλύτερο δυνατό με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή, τόσο για την ομάδα όσο και τους υπέροχους φιλάθλους της. Αυτά είναι στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν αυτό τον Οργανισμό.
Η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και μαζί με όλους τους ανθρώπους του προγράμματος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.
Ανυπομονώ πολύ γι αυτό!».Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics