ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Πασκουάλ:«Αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο η νίκη, να τιμήσουμε την οικογένεια με την κατάκτηση του τίτλου»


Σε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την ομάδα καθώς “έφυγε” από την ζωή ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος ο Παναθηναϊκός Superfoods “καθάρισε” εύκολα τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό και πλέον με το 2-1 απέχει μια νίκη από τον τίτλο και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στον κ. Γιαννακόπουλο εξήγησε τι πήγε καλά και ήρθε η νέα μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Με την θλίψη της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ανθρώπου που “έφτιαξε” την μεγάλη αυτοκρατορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Εξάστερος “καθάρισε” εύκολα τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και πλέον με το 2-1 απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανώς συγκινημένος και εκείνος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού αναφέρθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και στα του αγώνα εξηγώντας τι πήγε καλά αλλά και στο μεγάλο και αδιόρθωτο πρόβλημα, τις πολλές χαμένες βολές.

Αρχικά λοιπόν, ο Καταλανός κόουτς αναφέρθηκε στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου λέγοντας: «Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε την τιμήσουμε με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη νέα μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods, τόνισε: «Η εξέλιξη του παιχνιδιού ελεγχόταν από εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές».

Όσον αφορά αυτό το... ψεγάδι που δεν λέει να διορθωθεί τις πολλές χαμένες βολές, είπε: «Το ποσοστό το είδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ήμασταν καλοί όμως σήμερα, ελέγξαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Ενώ για τους παίκτες που χρησιμοποίησε στον τρίτο τελικό της Basket League, ανέφερε: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, σχετικά με τον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας του, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, πήραμε σωστές αποφάσεις Κάναμε αυτό που έπρεπε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics