ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου


Το μεσημέρι της Τετάρτης(13/6, 15:00) η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία τον πατριάρχη της, τον Παύλο Γιαννακόπουλο ενώ ο κόσμος που τον αγάπησε τόσο πολύ θα μπορέσει να τον αποχαιρετήσει στην νεκρώσιμη ακολουθία αλλά και με το λαϊκό προσκύνημα της σορού του.

Από χθες(10/6), η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου επιχειρηματία και παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού αλλά πάνω από όλα ενός σπουδαίου ανθρώπου. Ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας και ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού Superfoods, Παύλος Γιαννακόπουλος “έφυγε” χθες από την ζωή και η θλίψη είναι μεγάλη όχι μόνο στους οικείους του. Δεδομένης λοιπόν, της μεγάλης αναγνώρισης και αγάπης για τον πατριάρχη της η οικογένεια Γιαννακόπουλου με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η ταφή θα γίνει σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο όμως όσοι θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο θα μπορούν να το κάνουν με την νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών αλλά και με το λαϊκό προσκύνημα της σορού του που θα γίνει στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο».

Επιμέλεια: Μίρκα ΜπούραΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics