ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Αφού έφταιγαν όλοι οι άλλοι γιατί ξηλώνουν τον Ολυμπιακό;»Δέκα μέρες μετά το φινάλε της φετινής σεζόν και με την μεταγραφική περίοδο να έχει ξεκινήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βλέποντας πως ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αλλαγές με ανακοίνωσή της αναρωτήθηκε πως αφού γίνεται “ξήλωμα” της ομάδας γιατί τότε στους τελικούς έφταιγαν άλλοι.

Μαθαίνοντας πως ο Ολυμπιακός εκτός από προπονητή θα αλλάξει και πολλούς παίκτες η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods με ανακοίνωσή της εξέφρασε την απορία της πως αφού “ξηλώνεται” η ομάδα γιατί στους τελικούς έφταιγαν η ΕΟΚ, η ΚΕΔ και ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, αναφέρει: «Με συμπάθεια και παράλληλα με απορία παρακολουθούμε το «ξήλωμα» της πιο «επιτυχημένης» ομάδας της εννιαετίας. Μετά τις αναμενόμενες, ωστόσο, εξελίξεις οφείλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα που βασάνισαν όλο τον χρόνο τη φίλαθλη γνώμη και λογικά θα τα ξαναβρούμε όλοι μπροστά μας.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και εν συνεχεία σε «επιλεγμένες» ημερομηνίες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δυναμίτιζε επικίνδυνα το κλίμα με ανακοινώσεις, διαρροές, κύκλους και… τετράγωνα. Για τα ανεπιτυχή της αποτελέσματα έφταιγαν η ΕΟΚ, η ΚΕΔ, ο κόσμος, συγκεκριμένοι διαιτητές που δεν σφύριζαν τους αγώνες τους, τα διχτάκια, τα ρολόγια και φυσικά ο Παναθηναϊκός.
Αλήθεια, αφού έφταιγαν όλοι αυτοί γιατί «ξηλώνουν» τα πάντα στην ομάδα τους; Γιατί παίρνουν «σκούπα», όπως διατείνονται, αλλάζοντας προπονητές, παίκτες, ιατρικό επιτελείο και ό,τι άλλο μπορούν;

Η εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύει περίτρανα στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας το πόσο επικίνδυνοι είναι οι ελιγμοί και η συμπεριφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αποδεικνύει με πόση ευκολία και χωρίς καμία συναίσθηση πυροδοτούν το κλίμα και θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων (τους απάντησε και ο κόσμος τους με το άδειο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό). Αυτή η αντιφατική στάση της πιο «επιτυχημένης» ομάδας της εννιαετίας οφείλει να προβληματίσει τους φορείς του αθλήματος καθώς είναι πασιφανές πια πως έχουμε να κάνουμε με μια πάγια τακτική των «ερυθρολεύκων» που θα την ξανασυναντήσουμε.

Ως πότε θα σέρνεται το μπάσκετ στα κέφια τους; Ως πότε θα είναι όλα «καλώς καμωμένα» μόνο όταν κερδίζουν; Για την ώρα, το «ξήλωμα» των «επιτυχημένων» οδηγεί σ’ ένα γενναίο «ξεγύμνωμα» στα μάτια όλων των φιλάθλων. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και του χρόνου τα ίδια.

Καλό καλοκαίρι…».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics