ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου»Συστάσεις στους φιλάθλους της ομάδας έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού(7/6, 19:00) τελικού με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ ζητώντας τους να προστατέψουν την ομάδα και έχοντας εξαιρετική συμπεριφορά εντός και εκτός παρκέ να φτάσουν στη μεγάλη νίκη και το 2-0 στους τελικούς της Basket League.

Θέλοντας να προλάβει τυχόν παραβατικές συμπεριφορές με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods να έχουν άψογη συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου, να προστατέψουν την ομάδα και να την βοηθήσουν στην προσπάθειά της να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο 2ος τελικός με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7.6.2018 στις 19.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα, να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η προσέλευση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.
Θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την προσπάθεια της ομάδας για τον τίτλο. Να μην ακουστεί υβριστικό σύνθημα και να μην γίνει χρήση λέιζερ, κροτίδων και καπνογόνων, καθώς υπάρχει κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας.
Κάθε φάση, κάθε άμυνα, κάθε καλάθι είναι σημαντικά και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα σαν ένα τεράστιος και παντοδύναμος έκτος παίκτης -ανεξάρτητα από την εξέλιξη του παιχνιδιού- μέχρι το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη.
Δεν αρκεί μόνο να δείξουμε εξαιρετική συμπεριφορά εντός του παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησης σας.
Δεν ασχολούμαστε με προκλήσεις απ’ όπου κι αν αυτές προέλθουν.
Σας υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση επεισοδίων υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής στην ΚΑΕ ποινή αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Μια τέτοια ποινή θα εκτιθεί στον τέταρτο τελικό, εάν αυτός χρειαστεί.

Πρέπει να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό μας και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν σε ακόμα μια σπουδαία νίκη!».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics