ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Επεισόδια, ζημιές, «ντού» και συλλήψεις στο ΣΕΦ (pic)


Μπορεί ο δεύτερος τελικός των δύο “αιωνίων” στο ΣΕΦ να ολοκληρώθηκε χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα όμως δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια καθώς με το τέλος του αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό Superfoods υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς των “ερυθρολεύκων” και τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα σπασμένα τζάμια, επτά συλλήψεις και μια προσαγωγή από την αστυνομία.

Λίγο πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού της Basket League υπήρξε ένταση οπαδών του Ολυμπιακού με τα ΜΑΤ και μετά και την χρήση δακρυγόνων αυτή σταμάτησε. Στη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρξαν... παρατράγουδα όμως με την λήξη του δημιουργήθηκε νέα ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τα ΜΑΤ. Το αποτέλεσμα ήταν πολλά σπασμένα τζάμια και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και στην πύλη από την οποία αποχωρούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, χρήση χημικών αλλά και σύμφωνα με την αστυνομία επτά συλλήψεις και μια προσαγωγή.


Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods κατήγγειλαν πως έγινε απόπειρα “ντου” από το πίσω μέρος των αποδυτηρίων και ρίψη κροτίδας και η αστυνομία απώθησε όσους βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο ενώ από τα χτυπήματα έσπασε και μια πόρτα έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έξω από την θύρα των οργανωμένων πέταξαν έναν γκασμά .


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics