ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Στην πρώτη παράβαση θα αποχωρήσουμε από το ΣΕΦ»Τη θέση της στην πιθανότητα να υπάρξουν επεισόδια στο ΣΕΦ στους τελικούς με τον Ολυμπιακό θέλησε να ξεκαθαρίσει εξαρχής η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καθώς ενόψει του δεύτερου τελικού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη(7/6) στο ΣΕΦ με ανακοίνωσή της τόνισε πως στην πρώτη παράβαση των κανονισμών ή προσπάθεια τρομοκρατίας οι “πράσινοι” θα αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Ενόψει του δεύτερου τελικού της Basket League το απόγευμα της Πέμπτης(7/6, 19:00) στο ΣΕΦ η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods με ανακοίνωσή της διευκρίνισε πως θέλοντας να προστατεύσει τα μέλη της ομάδας της σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση των κανονισμών ή προσπάθεια τρομοκρατίας ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αποχωρήσει από το γήπεδο. Μάλιστα, κάλεσε τους αρμόδιους φορείς και την ΚΑΕ Ολυμπιακός να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα όπως έγινε και στον προχθεσινό πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απέδειξε εμπράκτως πως σέβεται όλους τους φιλάθλους, όλους τους χορηγούς και γενικότερα όλους εκείνους που ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ με την κίνησή της να επιστρέψει στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ, ώστε να ολοκληρωθεί ο πέμπτος τελικός των πλέι οφ της περσινής αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκε μία βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού, καθώς και ο διασυρμός του ελληνικού μπάσκετ.
Παρά ταύτα, παρακολουθούμε εκ νέου μια εντατική προσπάθεια από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επίσημων ανακοινώσεων, διαρροών και δηλώσεων από τα στελέχη της να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, «οπλίζοντας» με μίσος τους οπαδούς της. Παράλληλα, επιχειρεί να επηρεάσει τους διαιτητές εκφοβίζοντάς τους με προφανή κίνητρα.

Εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (7/6) καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Με λίγα λόγια ζητούμε απλώς να αγωνιστούμε σε πολιτισμένες συνθήκες αντίστοιχες του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ(και συνολικότερα όλων των αγώνων που διεξάγονται στην έδρα μας), όπου οι αθλητές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τη νίκη τους μέσα στο παρκέ χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Κατόπιν των ανωτέρω, ξεκαθαρίζουμε πως στην πρώτη παράβαση κανονισμών και προσπάθεια τρομοκρατίας είτε των αθλητών, είτε του προπονητικού επιτελείου, είτε της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το γήπεδο! Δεν πρόκειται να ανεχθούμε ξανά να αγωνιστούμε σε συνθήκες απόλυτου χάους, διακινδυνεύοντας τις ζωές των μελών της αποστολής μας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics