ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα»Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία επιτίθεται στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ απάντησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τονίζοντας πως η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει των τελικών που αρχίζουν αύριο(3/6).

Στον “πόλεμο” των τριών Ελλήνων διαιτητών με την ΕΟΚ πήρε σήμερα θέση η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μια άκρως αιχμηρή της ανακοίνωση στην οποία εξαπέλυσε τα “πυρά” της στην ομοσπονδία και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά και τον ΕΣΑΚΕ και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Λίγες ώρες μετά την “ερυθρόλευκη” ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επίσης με ανακοίνωσε τόνισε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δυναμιτίζει το κλίμα ενόψει των τελικών της Basket League και ετοιμάζει το άλλοθι για την αποτυχημένη χρονιά της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση από πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια...

Επισης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία.

Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, όσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια...
Στη συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί...
Πλέον, όλοι απλά γελάνε...

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics