ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Σφαιρόπουλος: «Είναι χρονιά αποφάσεων, θα μιλήσουμε με την διοίκηση»Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει ξανά την έκπληξη στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε και στον πέμπτο τελικό από τον Παναθηναϊκό Superfoods και έχασε το πρωτάθλημα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τι δεν πήγε καλά και παραδέχθηκε πως είναι χρονιά αποφάσεων και πως σε λίγες μέρες θα μιλήσει με την διοίκηση.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προσθέσει ένα τρόπαιο στην συλλογή του καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods και στον πέμπτο τελικό και έχασε το πρωτάθλημα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ και αφού τόνισε πως δεν θα δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και τι θα γίνει την... επόμενη μέρα στην ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας, ελέγξαμε τον ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο, είδαμε ένα άλλο ματς, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο σκληρά. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε οκτώ λάθη στην τρίτη περίοδο, κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης, κάποια από άλλους παράγοντες. Οι αντίπαλοι πήραν διαφορά 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Το ματς συνεχίστηκε με τις συνθήκες που υπήρχαν και μοιραία έκλεισε έτσι.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η σειρά κρίθηκε στο 3-2. "Σπάσαμε" την έδρα στον πρώτο τελικό, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Η προσπάθειά μας σήμερα(17/6) ήταν αξιέπαινη. Αλλά η χρονιά τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι μια χρονιά αποφάσεων. Θα κάτσουμε μια-δυο μέρες να ηρεμήσουμε και μετά θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνουμε τον απολογισμό μας, θα τον κάνουμε με η διοίκηση και γι' αυτό δεν θα δεχθώ και ερωτήσεις».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics