ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε από το ΟΑΚΑ»


Την θέση που θα κρατήσει σε περίπτωση παραβατικού περιστατικού στον αυριανό(17/6, 19:00) στο ΟΑΚΑ ξεκαθάρισε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς με ανακοίνωσή της τόνισε πως αν συμβεί το παραμικρό οι “ερυθρόλευκοι” θα αποχωρήσουν από το γήπεδο ενώ έκανε λόγο για κλίμα εκφοβισμού από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των διοικήσεων των δύο “αιωνίων” η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε με άλλη μια στην οποία ενόψει του αυριανού πέμπτου και τελευταίου τελικού της Basket League τονίζει πως στο παραμικρό παραβατικό περιστατικό οι “ερυθρόλευκοι” θα αποχωρήσουν από το γήπεδο. Μάλιστα, παράλληλα κάνει λόγο για κλίμα εκφοβισμού το οποίο όπως ανέφερε καλλιεργεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Είναι ξεκάθαρο το κλίμα εκφοβισμού που «καλλιεργεί» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες στοχοποιώντας διαιτητές, δημοσιογράφους και παίκτες.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ και στο πρώτο παραβατικό περιστατικό θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics