ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Δεύτερη συνάντηση για Πασκουάλ και Γιαννακόπουλο


Τέσσερις μέρες μετά την πρώτη τους συνάντηση έγινε σήμερα(25/6) και η δεύτερη για τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι οποίοι μπαίνουν ακόμα πιο δυνατά στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Superfooods για την σεζόν 2018-'19.

Μετά την συνάντηση της προηγούμενης Πέμπτης ο προπονητής του Παναθηναϊκού
Superfoods και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας συναντήθηκαν σήμερα ξανά προκειμένου να συνεχίσουν τον σχεδιασμό του Εξάστερου για τη νέα σεζόν. Τα ανοικτά “μέτωπα” είναι αρκετά ενώ το θέμα του Νικ Καλάθη είναι επίσης “ανοικτό” καθώς αν και ο ομογενής γκαρντ δεν απάντησε εντός της χρονικής προθεσμίας που είχε η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει οριστικά.

Η συνάντηση των δύο αντρών είχε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια από την πρώτη τους επαφή την προηγούμενη Πέμπτη καθώς υπάρχει το βασικό θέμα του Καλάθη από το οποίο επηρεάζεται και όλες οι υπόλοιπες αποφάσεις αλλά τα υπόλοιπα “ανοικτά” συμβόλαια. Ήδη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Κένι Γκάμπριελ με τον Παναθηναϊκό Superfoods να κάνει χρήση του buy out και να τον αποδεσμεύει ενώ θετική ήταν η απόφαση για τους Ίαν Βουγιούκα και Ματ Ντένμον οι οποίοι παραμένουν στην ομάδα. Από την άλλη, ερωτηματικό αποτελεί ακόμα το τι θα γίνει με τον Λούκας Λεκαβίτσιους.
Το φετινό καλοκαίρι είναι “καυτό” για τον Παναθηναϊκό Superfoods και για αυτό Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την σημερινή τους συνάντηση μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς για τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics