ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεχρέωσε γραμμάτιο στήριξης ο Κορομηλάς, εμετικός ο Σώμος»Λίγα λεπτά μετά την λήξη του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την διαιτησία του αγώνα αλλά και την τηλεοπτική μετάδοση κάνοντας ειδική αναφορά στους διαιτητές Κορομηλά και Σώμο.

Η διαιτησία και του τέταρτου τελικού δεν ήταν η ιδανική και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του Παναθηναϊκού Superfoods. Λίγα μόλις λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ η διοίκηση του Εξάστερου με ανακοίνωσή της εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τους διαιτητές Κορομηλά και Σώμο αλλά και για τον σχολιασμό του Βασίλη Σκουντή στην τηλεοπτική μετάδοση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του. Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός.

O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα. Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics