ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Αποχώρησε στα αποδυτήρια αλλά επέστρεψε ο Ολυμπιακός !Δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός αποχώρησε στα αποδυτήρια εξαιτίας νερού που “βρήκε” μέλη από την αποστολή των “ερυθρολεύκων”. Είκοσι λεπτά μετά ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ και ο τελικός άρχισε ξανά. 

Την στιγμή που ολοκληρωνόταν η προθέρμανση των δύο ομάδων και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο του πέμπτου και τελευταίου τελικού της Basket League νερό που πέταξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods “βρήκε” μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού όπως τον Γιώργο Σκινδήλια και οι “ερυθρόλευκοι” με απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του αποχώρησαν από το παρκέ και πήγαν στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια, αποχώρησε και ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods παρέμειναν στο παρκέ.

Τελικά μετά από συζητήσεις στα αποδυτήρια, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ και αφού έκανε νέα προθέρμανση ο αγώνας άρχισε ξανά με καθυστέρηση 20 λεπτών.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics