ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

«Έφυγε» από την ζωή ο σπουδαίος Παύλος ΓιαννακόπουλοςΤην απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επιχειρηματία θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός και η ελληνική κοινωνία καθώς ο Παύλος Γιαννακόπουλος “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 89 ετών. Τεράστια θλίψη στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τον οποίο ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε “αυτοκράτορα”.

Ενάμιση μήνα μετά την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, η οικογένεια θρηνεί από σήμερα και άλλο ένα μέλος καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής(10/6) “έφυγε” από την ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο σπουδαίος επιχειρηματίας και άνθρωπος, εκείνος που πήρε την μπασκετικό Παναθηναϊκό και τον έκανε μια τεράστια αυτοκρατορία με αμέτρητες επιτυχίες δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε τον σεβασμό και την αναγνώριση και των ανταγωνιστών του ήταν ο ιδρυτής και πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη.

H KAE Παναθηναϊκός Superfoods, την οποία ο Παύλος Γιαννακόπουλος “έχτισε” και έκανε αυτό που είναι σήμερα, με ανακοίνωσή της “αποχαιρέτησε” τον δημιουργό της και εξέφρασε και δημόσια την βαθιά της θλίψη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.
Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Ενώ η ανακοίνωση της εταιρείας του, της ΒΙΑΝΕΞ αναφέρει: «Επίσημη Ημέρα Πένθους και Αργίας η 10η Ιουνίου»
«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.
Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics