ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Χώρισαν σαν φίλοι Ολυμπιακός και Σφαιρόπουλος και το ανακοίνωσαν επίσημαΤίτλους τέλους στη συνεργασία τους έβαλαν και επίσημα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Ολυμπιακός με κοινή ανακοίνωσή και δήλωσή του έμπειρου κόουτς και των προέδρων της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Από την επόμενη κιόλας μέρα της λήξη του φετινού πρωταθλήματος ήταν κοινό μυστικό πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα συνέχιζε ως προπονητής του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές θα “χώριζαν” κοινή συναινέσει. Σήμερα(26/6) λοιπόν, δέκα μέρες μετά το τέλος της φετινής σεζόν επισημοποιήθηκε το φινάλε της συνεργασίας τους και μάλιστα με κοινή του ανακοίνωση και δήλωση έδειξαν πως “χωρίζουν” ως φίλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση των προέδρων της ομάδας μας κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον προπονητή κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο στην οποία αποφασίστηκε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
Μετά το τέλος της συνάντησης τόσο οι κύριοι Αγγελόπουλοι όσο και ο κ. Σφαιρόπουλος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Δήλωση κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017) στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδα μας.
Τέσσερα χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και σπουδαίο επαγγελματία ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό.
Μαζί με τον κόουτς ζήσαμε μαγικές και ιστορικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος

Δήλωση κυρίου Γιάννη Σφαιρόπουλου
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.
Κάθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, το διοικητικό προσωπικό και βέβαια όλους τους παίκτες, τον καθέναν ξεχωριστά, για τα τέσσερα χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τέλος της προσπάθειας.
Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη Θύρα 7, που με στήριξαν και με αγάπησαν.
Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Καλή επιτυχία».

Γιάννης Σφαιρόπουλος».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics