ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για κωλυσιεργία και ευνοϊκή μεταχείριση του ΟλυμπιακούΈντονη δυσαρέσκεια για τον Αθλητικό Δικαστή και τους αρμόδιους φορείς υπάρχει στον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς πιστεύουν πως υπάρχει μεγάλη κωλυσιεργία και ευνοϊκή μεταχείριση για τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για κωλυσιεργία όσον αφορά τις αποφάσεις για καταγγελίες και τιμωρίες του Ολυμπιακού αλλά και για ευνοϊκή μεταχείριση από τους αρμόδιους φορείς. Οι “πράσινοι” τονίζουν πως όταν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό Superfoods οι αποφάσεις “βγαίνουν” αμέσως και είναι “βαρύτατες” ενώ στην περίπτωση του Ολυμπιακού δεν ισχύει το ίδιο. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι η καταγγελία που έκαναν στις 16 Φεβρουαρίου 2018
εις βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση της 13ης Φεβρουαρίου, με την οποία θεωρούσαν ότι υπήρχε δυσφήμηση του αθλήματος. Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε ορίσει την δικάσιμο στις 18 Μαΐου, όμως τρεις μήνες μετά δεν υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση και όπως αναφέρουν είχε πει ότι θα την κοινοποιούσε στις 21/5, κάτι που επίσης δεν έγινε.

Μάλιστα, δίνοντας άλλο ένα παράδειγμα αναφέρονται στις δηλώσεις των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Κώστα Παπανικολάου και Χρήστου Σταυρόπουλου μετά το παιχνίδι την κανονική περίοδο εις βάρος των διαιτητών αλλά και στο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γεγονότα που οι “πράσινοι” θεωρούν δυσφημιστικά για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics