ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Επεισόδια και φωτιές έξω από το ΣΕΦ


Οι άσχημες εικόνες δεν λείπουν ούτε στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ καθώς 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και οπαδούς, οι οποίοι με μολότοφ έβαλαν φωτιά σε θάμνους αλλά και σε ένα VAN καναλιού. Υπήρξαν προσαγωγές δύο οπαδών αλλά και ο τραυματισμός τριών αστυνομικών. 

Μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ και στον σημερινό(14/6) τέταρτο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό υπάρχουν άσχημες εικόνες. Περίπου 45 λεπτά πριν αρχίσει ο τέταρτος τελικός της Basket League οπαδοί πέταξαν μολότοφ και έκαψαν ένα βανάκι τηλεοπτικών μεταδόσεων του καναλιού που δείχνει το παιχνίδι αλλά και σε κάδους έξω από τα αποδυτήρια των αθλητών ενώ πήραν φωτιά και κάποιοι θάμνοι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εισόδου των οπαδών στο γήπεδο έγιναν προσαγωγές δύο ατόμων που είχαν πάνω τους φωτοβολίδες και κροτίδες. Μάλιστα, η ενημέρωση αναφέρει πως τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των συμπλοκών. 

Από ότι φαίνεται, παρά το γεγονός ότι με αφορμή όσα έγιναν την προηγούμενη φορά στο ΣΕΦ η αστυνομική δύναμη ήταν μεγαλύτερη σήμερα τα επεισόδια και η ένταση δεν αποφεύχθηκαν.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics