ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

AEK: Συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής ο Σάκοτα, ψάχνει για προπονητήΜε το που τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ στη φετινή Basket League οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνέχιζε στην ομάδα αλλά όχι από την θέση του προπονητή και η πρόθεση αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα(19/6) με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως θα είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και πλέον αναζητείται ο νέος προπονητής της ομάδας.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά στην οποία η Ένωση πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα συνέχιζε στο “τιμόνι” της όμως δεν θα έμενε και εκτός ομάδας. Σήμερα, οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν με την διοίκηση να ανακοινώνει πως ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και αυτόματα αυτό σημαίνει πως η Ένωση ψάχνει τον προπονητή της για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.
Ο δις τροπαιούχος - εντός του 2018 - προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται...».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics