ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο ΕΣΑΚΕ, στις 23 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματοςΑναγνωρίζοντας όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε την τεράστια προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τον τιμήσει δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα του Δ.Σ. Νωρίς νωρίς φέτος η κλήρωση της Basket League της επόμενης σεζόν, θα γίνει στις 23 Ιουλίου.

Δύο σημαντικές αποφάσεις πήρε στη σημερινή συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ καθώς αποφασίστηκε ομόφωνα να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του συνδέσμου σε “Παύλος Γιαννακόπουλος” ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος ηγέτη του Παναθηναϊκού Superfoods στο ελληνικό μπάσκετ και επίσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-'19 για πρώτη φορά να μην γίνει Σεπτέμβριο αλλά στις 23 Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor)».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics