ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Μ. Αγγελόπουλος: «Θα χτίσουμε πάνω σε αυτόν τον τίτλο»Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ πανηγυρίζει και την κατάκτηση του Basketball Champions League, του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της και ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος μιλώντας μετά τον τελικό με την Μονακό έκανε λόγο για μια καταπληκτική χρονιά και πως τα όνειρα της ομάδας πραγματοποιούνται.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του BCL και την απονομή του τροπαίου ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΤ για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του τόνισε πως στην Ένωση είχαν ένα πολύ μεγάλο όνειρο και πως θα “χτίσουν” πάνω σε αυτόν τον τίτλο.
Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ΑΕΚ, ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε: «Το φάιναλ φορ ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο. Συγχαρητητρία στον οργανισμό της ΑΕΚ που διοργάνωσε σε 20 μέρες αυτό το φάιναλ φορ. Επίσης φέτος είχαμε την παραγωγή της ταινίας για το 1968. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά. Δεν έχει σημασία αν ήταν δική μου ιδέα. Σημασία έχει τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Εμείς είχαμε ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Κοιτάμε να χτίσουμε πάνω στον τίτλο».

Ενώ κλείνοντας όταν ρωτήθηκε αν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League ήρθε η ώρα η ΑΕΚ να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδας, είπε: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε για αυτά. Τώρα είναι ώρα για πανηγυρισμούς».

Επιμέλεια: Μίρκα ΜπούραΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics