ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε χαρακτήρα νικητή αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε... μαγικά»Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφερε ούτε να είναι ανταγωνιστικός στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods και ενόψει και του δεύτερου αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν μπορούν να κάνουν και δεν ζητάνε μαγικά.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να βάλουν δύσκολα στον αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα Παναθηναϊκό Superfoods και ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και ενόψει του δεύτερου αγώνα και το αν ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να πάρει έστω μια νίκη με τους “πράσινους” τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του δεν μπορεί να κάνει... μαγικά.

Αρχικά λοιπόν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο ημιτελικό και την “βαριά” ήττα, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απόλυτα δίκαιη η νίκη του. Κυριάρχησε από την αρχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μας δυσκόλεψε να αναπτύξουμε τις επιθέσεις μας. Στην επίθεση έπαιξε με ταχύτητα. Είδαμε τη ρεαλιστική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όταν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος για το πως μπορεί να παίξει απέναντι σε μία ομάδα σαν εμάς. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο ρυθμό του. Κάναμε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Την κρατάμε. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από μία κορυφαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για το δεύτερο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει νίκη με τον Παναθηναϊκό Superfoods, είπε: «Ρεαλιστικά αν θέλουμε να μιλήσουμε και να είμαστε ειλικρινείς, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Η διαφορά από τις δύο πρώτες ομάδες με όλες τις υπόλοιπες, όταν συγκεντρώνονται σ’ ένα παιχνίδι, είναι πολύ μεγάλες. Κι ας γράφεται ότι έχουν μειωθεί οι διαφορές, είναι ουτοπικό ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Αν έρθει νίκη θα είναι το ιδανικό σενάριο».

Κλείνοντας, όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων σε δύο μέρες και πάλι στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε μία ημέρα. Είμαστε στις 24/5. Υπάρχουν δεδομένα και για τις δύο ομάδες που δεν αλλάζουν σε μία ημέρα ή σε μία εβδομάδα. Δεν θα αιφνιδιαστούμε τόσο από τη μεγάλη πίεση που μας πήρε χρόνο για να αντιδράσουμε. Σε αυτό θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά, ούτε ζητάμε μαγικά. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το κλειδί, να είμαστε πιο έτοιμοι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics